Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan lehet megbosszulni egy nagyon csúnya megcsalást?
Az a baj, ezzel a haraggal magadnak artasz.
Mondd azt neki, hogy csak szexre kellett és nem érdekel a kapcsolatuk.
23
Miért védesz egy félremenős, megcsalós nőt? Legalja az ilyen nő.
"Két napja alig ettem és aludtam."
Két nap semmi. Pár hét/hónap múlva jobb lesz.
22
Kicsinyes, pitiáner bosszú. Csak igazolja azt, hogy milyen jól is tette, hogy szakított.
24
Jajj, mert éfriak nem lépnek félre? Az nem védelem, hogy valaki leírja, hogy a 22-es ötlete elég ostoba dolog, és csak igazolja, hogy milyen jó, hogy szakított egy elmebeteggel.
24, Egy szóval sem írtam, hogy védem!!!
Ezt még a kérdezőnek le szerettem volna írni, de akkor neked is külön leírom. Szerintem segít helyretenni a dolgokat magunkban, ha szétválasztjuk a "szerepeket". Semmikép se mossuk össze:
Az hogy voltak a párkapcsolatban problémák, egy dolog. Semmi köze ahhoz, hogy félre megy valaki. Mert azt vagy eldöntöd, hogy van benned annyi gerinc, hogy nem teszed ki sérülésnek a másikat/a párodat, korrekten elköszönsz, ha már harcolni sem szeretnél a kapcsolatodért, vagy rommá alázod, mert jellemtelen féreg vagy.
Nem abból következik a megcsalás, hogy nem vagy jó az ágyban, hanem abból hogy nincs meg az a kommunikációs, érzelmi, szociális képesség (szint), amivel javítani tudnátok a kapcsolatotok minőségén, és mert nem vagy egyenes.
Ok, félrelépett. Egy bzi,gci,szrhzi,szjha, ribizli... stb. Igen, az, olyan kis megvernivaló, nem normális, főleg, ha párhuzamosan csinálja a kapcsolatában... Ez viszont már, ahogy írtam, a másik szerep, nem függ össze a kapcsolatoddal, mert ha szar a kapcsolatod, adj neki méltóságteljes befejezést, ne elárulást.
És jön egy harmadik szerep, a megcsalt fél szerepe. Az hogy te mit teszel, miután egy ilyen trauma ért téged, egyedül a te felelősséged. Az, hogy téged hogy megkárosítottak, nem jogosít fel arra, hogy te többszörösen károsítsd meg a másikat. Eddig a nő jellemén volt a hangsúly, ezután a "tiéden" lesz. Nyugodj le a picsába, és próbálj meg teljes életet élni, sok nőnek nem kellene olyan férfi, akiről megtudják, hogy milyen ökörségeket csinált a kapcsolat végén. Ez nem erény. Mondjuk a nőket sem kell félteni, ha őket csalják meg, de szerintem értelmes embernél mindkét nemnél visszataszító. Ez csak rólad ad szinten szegénységi bizonyítványt. Elvágsz egy kábelt, zaklatod, máris kielégülsz érzelmileg? Akkor te is elég szegényes lehetsz... Én nem tanácsolom senkinek, hogy ilyenekbe menjen bele, főleg aztán annyira bepörgeti magát, hogy tragédia lehet a vége. És kinek árt vele? Elsősorban magának. Szar időszak vár a megcsalt félre, de túl lehet rajta lendülni, meg lehet csinálni. Nem áll meg a kábelvagdosásnál a tudomány. Tovább kell látni/gondolkozni. Meg kell érteni (nem az volt akinek láttad, hitted) és el kell engedni.
27, Köszönöm!!!
23, 28-as vagyok, meg még az elején valahanyas. :D
A bosszúvágy természetes. Én nem ítélem el a bosszút.
Engem is csaltak már meg és én szimplán úgy tudok megbízni a páromban, hogy addig nem kezdtem bele új kapcsolatba, amíg a régin nem vagyok túl. Amíg azt gondoltam, hogy engem mindenki meg fog csalni, nem ismerkedtem. Bele is telt kb 2 évbe.
Ha megcsalnak megint az nem a te hibád. Csak el kell fogadni, hogy ő egy ekkora k.urva. De az új párod majd megérdemli, hogy bízz benne :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!