Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van itt olyan, akit nála sokkal csúnyább nővel/férfival csaltak meg? És nem csak a harag, csalódottság, irigység miatt látja így, hanem objektívan nézve is az.
Igen, 21 éves voltam akkor, ez 10 éve volt, szóval mostmár abszolút objektíven látom a történteket. Egyszerűen éretlen volt, nem akart még elköteleződni, nem élte ki magát és igazából egy átmulatott éjszaka közepette édes mindegy volt neki minden, csak punci legyen. Többször is megesett a kapcsolatunkban.
Az ezt követő kapcsolatomban sajnos mindketten megcsaltuk a másikat.
Az én hibám volt, nem voltam szerelmes, nem volt meg az a valódi szenvedély sem és borzasztóan viselkedtem a sráccal. Minden sz.rt magammal cipeltem az előző kapcsolatból és rajta vezettem le. Ő is egy kevésbé dekoratív lánynál kötött ki, tőle megkapta azt a kedvességet, gondoskodást, gyengédséget, amit tőlem nem.
Én is egy külsőre kevésbé vonzó férfinél kötöttem ki, mert nála megtaláltam azt a szenvedélyt, ami kettőnknél hiányzott.
Gyönyörű, intelligens barátnőm volt, de ha bármi baja volt magával, akkor engem támadott. Bármibe bele tudott kötni és amikor azt mondtam, hogy most pár napig látni sem akarom, akkor ebbe megint belekötött. Minden nap veszekedtünk, de nem lehetett erről beszélni.
Megkeresett egy régi nő ismerődöm és hagytam magam...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!