Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Hogyan lehet megbosszulni egy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan lehet megbosszulni egy nagyon csúnya megcsalást?

Figyelt kérdés
Barátnőm megcsalt egy gyerekkori haverommal. Olyan szintű haragot érzek, hogy szívem szerint mindkettőt puszta kézzel verném halálra, de tudom, hogy ez nem morális, nem törvényes és főként nem emberhez, civilizált felnőtthöz méltó megoldás lenne. Mégis mit tehetnék? Mert ezt elfogadni képtelen vagyok.

2023. febr. 2. 17:51
1 2 3 4
 1/31 anonim ***** válasza:
78%
Nem éri meg a bosszú hidd el nekem. Az élet megfogja neki bosszulni.
2023. febr. 2. 17:54
 2/31 A kérdező kommentje:
Akkor mit lehet tenni? Mi éri meg? Csak én jártam rosszul. Engem ért veszteség. Nem hiszek a sorsban és karmikus baromságokban, hogy majd visszakapjak...
2023. febr. 2. 17:57
 3/31 anonim ***** válasza:
97%
Legyenek boldogok. Nem veszítettél sokat. Ne pazarold az idődet és az idegeidet olyanra, aki nem érdemli meg.
2023. febr. 2. 17:57
 4/31 anonim ***** válasza:
58%
Keress egy pszichológust
2023. febr. 2. 18:00
 5/31 anonim ***** válasza:
82%
Sajnálom a történteket. Sajnos semmit nem érdemes tenni. Tudom, hogy ettől a haragod még nem fog eloszlani! Kívülállóként egyetlen jó tanács, hogy szakítsd meg mindkettővel a kapcsolatot azonnal, ne állj le velük, ne beszélj velük, ne "alázd meg magad". Bár szerintem nem olyan hatalmas megalázódás, hogy valakit nagyon nagy fájdalom ért, és akkor dühöng egyet mindenkinek. De a teljes kapcsolat megszakítás a maximum amivel érdemben kimutathatod nekik, hogy itt mindennek vége, ezzel mindent elrontottak és nincs semmi, 1 másodperc sem, amiért kapcsolódnotok kellene bármiért is a továbbiakban.
2023. febr. 2. 18:05
 6/31 anonim ***** válasza:
88%

Most nagyon fáj, de idővel be fogod látni, hogy se ilyen nőre, se ilyen barátra nincs szükséged. Megérdemlik egymást, összeillik a két áruló.

A legnagyobb bosszú, ha tovább tudsz lépni, és nem látják rajtad, hogy szenvedsz. Utazz el, bulizz, érezd jól magad, vagy vegyél valamit, amit régóta halogatsz! Foglald le magad, mert az idő segít! Baromi nagy közhely mindkettő, de nagyon igaz.

2023. febr. 2. 18:11
 7/31 anonim ***** válasza:
50%

Jegyezz meg mindenki,hogy az élet NEM ad vissza semmit,senkinek.

Lakásom,állásom, az egész életem egy nő miatt elveszítettem. Neki azóta is megy a szekér, én éppen csak elvagyok.

Bizalmat,otthont adtam neki és szeretetet. Meghálálta...

2023. febr. 2. 18:13
 8/31 anonim ***** válasza:
7%
Hidd el ő jobban utálja magát mint te őket
2023. febr. 2. 18:17
 9/31 anonim ***** válasza:
92%
A legjobb bosszú, ha elegánsan tovább állsz és megismerkedsz egy normálisabb nővel.
2023. febr. 2. 18:25
 10/31 anonim ***** válasza:
70%
Úgy, ha boldogan tovább élsz messziről leszrva őket mintha rohadtul nem érdekelnének
2023. febr. 2. 18:51
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!