Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Férfiak akik a párotoknál rosszabb nővel léptek félre: mi volt a megcsalás oka?
Relatív kinek mi a szép
Lehet megfogta a dumája, kisugárzása, mutat egy olyan pozitív életszemléletet vagy olyan optimista, izgalmas hozzáállást ami kiszakitja a monoton vagy rosszul működő kapcsolatból.
Vagy kíváncsi milyen lehet vele a szex... Stbstb 1000 oka lehet.
Nem vagyunk egyformák.
Nem bántásból írom, de a nők ennyit nem képesek megérteni, hogy rengeteg férfi egyszerűen vágyik a változatos, egyszerre egy időszakban több partnerrel folytatott szexuális életre. És úgy, hogy mellette élvezi egy párkapcsolat/család előnyeit is. Ennyi. Lehet akármilyen jó nője, a másik nőn azt nézi, hogy az egy másik nő. Ennyi.
Még egyszer mondom, ezen nem megsértődni kell senkinek, csak egy tényt írtam le.
Kinézet nem minden, ezt kell megérteni! Az én exem, ikrek utan is vékony maradt, de rabja volt a facebooknak, beszélgetni alig lehetett vele.
Mostani barátnőmön meg van egy kis plusz, de tudja mi áll jól neki, értelmes, okos nő nem egy rakás szerencsétlenség, és ez az ami megfogott benne.
"Nem bántásból írom, de a nők ennyit nem képesek megérteni, hogy rengeteg férfi egyszerűen vágyik a változatos, egyszerre egy időszakban több partnerrel folytatott szexuális életre. És úgy, hogy mellette élvezi egy párkapcsolat/család előnyeit is. Ennyi. Lehet akármilyen jó nője, a másik nőn azt nézi, hogy az egy másik nő. Ennyi"
Tévedésbe élsz. Szerinted a nők nem vágynak erre. Én undorodom a férjem dagadt hasától és a hályas lábától ezért inkább egy cigánnyal is hálnék.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!