Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egy évekig tartó párhuzamos kapcsolatot megbocsátanátok a párotoknak?
Ha "semmit se jelentett neki", akkor nem tartott volna 3 éven keresztül. Még csak nem is szerető státuszban volt ez a nő, hanem kvázi egy második barátnőnek, ami szerintem még durvább, mint ha legalább tudott volna arról, hogy van egy másik nő is. Amúgy bennem felmerült a kérdés: ha a barátnődben fogalmazódtak volna meg előbb olyan igények, mint házasság és elköteleződés, akkor őt dobja ki és még mindig a másik csajjal lenne?
Számomra nincs semmilyen mentség, semmilyen jóvátétel, aki éveken keresztül két párkapcsolatban él, azzal én nem akarnám folytatni, és sohasem tudna meggyőzni arról, hogy nem fog újra megtörténni és hogy elég neki a mi kapcsolatunk. Ha egy egyszeri esetről van szó, ami után mondjuk lelkiismeret furdalással elém áll, hogy elvitte a hév vagy ki tudja, ott még látok esélyt arra, hogy közös munkával eljussunk a megbocsátásig és tudjuk bizalommal folytatni, de hát ez egészen más tészta.
Nem hiszek abban, hogy 3 évig vele volt, de nem jelentett semmit.
Én 4 éve vagyok egy házas férfival, és igenis, jelent valamit. Sőt!!!
Úgy jár hozzám, mintha haza járna, szinte ez a második otthona. Együtt főzünk, beszélgetünk, szexelünk, segít ha valamit meg kell csinálni. Csak annyi, hogy nem vagyunk együtt a hét napból csak 2-3-at, ahogy alakul. Sok barátja, ismerőse is tud rólunk.
Úgyhogy ne hidd hogy az a három év semmit nem jelentett..
#3:
Pár év, és macskás nő leszel! :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!