Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak! Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egy évekig tartó párhuzamos kapcsolatot megbocsátanátok
a párotoknak?
Figyelt kérdés
Nemrég derült ki, hogy egy kedves barátnőmet 3 évig csalta a párja egy másik nővel. Ezzel a másik nővel, már 2013-ban megszakadt a férfi kapcsolata, a barátnőmmel még mindig együtt vannak, mert ő csak nemrég tudta meg egy régi, takarításból előkerült levelezéskupacból, hogy volt a férfinak ez a nő. Teljesen összeomlott, hát még, amikor a dátumok alapján látta, hogy egyik nap a férfi vele volt, szexeltek, másnap már a nővel volt, harmadnap ismét a barátnőmmel és ez így ment 3 évig. A kapcsolat azért került lezárásra (levelekből kiderült), mert 3 év után a nő (aki szintén nem tudott bnőmről)elkezdett követelőzni, hogy 3 év után a férfi vegye el. Ekkor a férfi kidobta. A barátnőm nem tud dönteni, a férfi esküszik, hogy ennek vége (ami igaz is), meg a nő semmit se jelentett neki,de ki tudja hány ilyen van és lesz még? Közös gyerek szerencsére még nincs. Dobja ki a barátnő a pasit?
3 év az 3 év,érzelmek vannak/voltak.Ez nem pár hónapos lamúr.Kőkeményen nem tudnám megbocsájtani.
2017. dec. 17. 10:02
12/18 anonim válasza:
Az egész társadalom selejtes szóval jól tette, hogy kettős életet élt egyszer élünk. A férfiakba genetikailag benne van, hogy több nősténnyel párosodjon de az emberiség ezt megpróbálja megakadályozni évszázadok óta csak nem sikerült,de a sírás
az megy...
2017. dec. 17. 10:10
13/18 anonim válasza:
Gyerekkel a karjában jobb lesz ezen gondolkozni?
Futáááááááás!!!!! :D
2017. dec. 17. 14:03
14/18 anonim válasza:
Kedves 12.
Ez igaz, belénk van kódolva... De úgy beszélsz rólunk, mint az állatokról... Nem tudom te hogy vagy vele, de én nem vagyok az.
Csomó tulajdonság van, ami megkülönböztet minket az állatoktól.
Lehet ösztönlénynek lenni és minden mást telibe f.sni, de hosszú távon nem lesz túl kifizetődő. :-)
2017. dec. 17. 14:06
15/18 anonim válasza:
Nem. Soha nem bocsàtanék meg megcsalàst. Ami azt illeti, egyszeri alkalmat sem. Volt rà példa. Az exvőlegényem megdugott valami csajt egyszer, akinek még a nevét se tudta. Kidobtam a francba. Hàzassàg esetén pedig elvàlnék amint megtudtam ha van gyerek, ha nincs.
2017. dec. 18. 00:49
16/18 anonim válasza:
Ezen nincs mit dönteni. Ez bigámia házassági papír nélkül.
2017. dec. 18. 20:11
17/18 anonim válasza:
Szerintem egy éjszakát se...nemhogy éveket.
2017. dec. 25. 07:13
18/18 anonim válasza:
Elismerésem a férfi felé. A legnehezebb részt, úgy tűnik, kivédte, hogy a másik nő ne bukkanjon fel később sem. És egy ilyen amatőr dolog buktatja le, mint a levelek...
Azonnal el kellett volna égetni...
(gondolom, papír-alapú volt, ha még kinyomtatott e-mail is, ha takarításkor került elő).
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!