Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy lehet feldolgozni, hogy a gyereked apja megcsalt egy nálad jóval rondább nővel?
Olyan igazi bottal sem piszkálná meg senki kategóriással.
Mindezt azért, mert nem élte ki magát, nem d#gott meg sok-sok nőt és hogy eggyel több legyen a szám, mert minél több, annál nagyobb dicsőség.
Társkeresőzött is, ott is egy bottal nem piszkálnád meg kategória nővel le volt beszélve a szex, mert ugye azok könnyen adják magukat.
Hogy lehet ezt feldolgozni? Ha szépek lettek volna, akkor azt mondom, hogy oké, de ezek...
A legszebb az egészben, hogy ő akarta a gyereket, mert neki gyerek KELL, akit természetesen már egyedül nevelek...
És mielőtt azzal jöttök.
Én midnent megadtam neki minden téren. Az utóbbi időben nekem kellett könyörögni, hogy legyen szex, mert ő mindig fáradt volt vagy nem volt hozzá kedve. A kis barátnőinek meg olyanokat írogatott, hogy én nem szerettem vele szexelni.
Na és!
Mint leírtad az egész nem arról szólt, hogy jobbat talált, hanem, hogy dughasson bárkivel.
Inkább azon gondolkozz el, hogy minek voltál ilyen naív, és vállaltál gyereket arra, hogy ő nem akart gumit húzni, mert ha ilyen, akkor nyilván ez látszott korábban is.
Azt hitte akkor, hogy azt akarja. De mégse.
Tudod hány nőt hagynak el már terhesen?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!