Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy lehet feldolgozni, hogy a gyereked apja megcsalt egy nálad jóval rondább nővel?
Olyan igazi bottal sem piszkálná meg senki kategóriással.
Mindezt azért, mert nem élte ki magát, nem d#gott meg sok-sok nőt és hogy eggyel több legyen a szám, mert minél több, annál nagyobb dicsőség.
Társkeresőzött is, ott is egy bottal nem piszkálnád meg kategória nővel le volt beszélve a szex, mert ugye azok könnyen adják magukat.
Hogy lehet ezt feldolgozni? Ha szépek lettek volna, akkor azt mondom, hogy oké, de ezek...
A legszebb az egészben, hogy ő akarta a gyereket, mert neki gyerek KELL, akit természetesen már egyedül nevelek...
Mert ha egy szép csinos nővel csal meg akkor azt fel tudnád dolgozni?
Ha egy párnak jó a kapcsolata akkor egy harmadik nem jöhet szóba, úgyhogy valami nem működött köztetek...
Oh hidd el a külső ebben semmit nem számít.
Tini koromban én is megcsaltam az egész helyes pasimat egy dagadt rondával. Mert a barátommal már nagyon a végét jártuk, de én féltem egyedül maradni, majd jött ez a dagi és közel kerültünk egymáshoz (lelkileg), majd lett belőle csók is, aztán elgondolkoztam és szakítottam a barátommal, majd összejöttem vele. Láttam az ég és föld különbséget a külsejükben, de érzelmileg sokkal többet kaptam a másiktól.
Évekkel később, már a húszas éveimben engem csaltak meg. Nem mondom, hogy szebb a nő, vagy rondább, ez szubjektív, de az a nő az exe volt, akivel azért lett vége, mert fél évig szeretőt tartott, lebukott, majd összejött a szeretővel. Én meg megadtam mindent a srácnak, ő neki mégis sokkal jobb volt az, aki így átverte és megalázta, ő kellett inkább neki. Engem ez zavart, hogy tudom, hogy milyen rossz ember a másik, de még így is jobb nálam. De rájöttem, hogy nem jobb, csak ő ezt a fajta szeretetet ismeri, a szülei is csalták egymást, úgyhogy neki ez a kényelmesebb.
Tök mindegy, miért csalt meg, lehet, hogy a másiktól többet kapott, mint tőled, de ez nem azt jelenti, hogy te vagy a rossz :) Egyszerűen csak neki másra volt szüksége. A külsőt ebben az esetben tényleg ne nézd :)
Kedves Kérdező!
Én megértelek, nehezebb feldolgozni, hogy egy nálad csúnyább, butább stb. nőért hagyott ott. Nem kell magyarázkodnod. A feldolgozás gondolom úgy megy, mint a többi megcsalásnál.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!