Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan lehet megbosszulni egy nagyon csúnya megcsalást?
Van a srácnak barátnője? Ha igen, tudasd vele.
Én amúgy úgy bosszultam meg, hogy egyrészt elmondtam a szerető párjának is (ami annyira jól sikerült, hogy el is vette feleségül 😅), plusz a szeretőnek azokat a screenshotokat, ahol az exemmel őt szidjuk (exem exe a szerető).
De ez nem segített olyan sokat, mint vártam, de amikor kiderült, hogy összeházasodtak, akkor ért be a karma. Ugyanis az exem szerelmes is volt a lányba, ez nagy döfés volt neki, főleg, hogy az vette el, akivel úgy jött össze, hogy eleinte őt csalta vele.
Ha ők szakítanak akkor tudsz csak majd teljesen megnyugodni. Addig csak szimplán jobban leszel idővel.
Csak maradj türelmes, az élet igazolni fogja magát, vagy nem. :D De, ha lelki békével éled az életed, neked lesz tartalmasabb. Ne hagyd, hogy mégjobban "megnyomorítson", és akár még esetleg hülyeséget is csinálj miatta. Az ő szegénységi bizonyítványa, hogy ennyire jellemtelen, azt sem érdemelné meg, hogy leköpd. Szerintem azért van ez a sok gyilkosság (részben), mert a mai emberek nem tanulták meg azt, hogy "nem" és itt most vége. Lássuk be, ebben a "jólétben" keveset kaptunk "nem"-eket és nem elég az "átb*sz*s", még magával az elutasítással, azzal, hogy valami véget ért, hogy valami nem úgy működik ahogy mi szeretnénk és elképzeltük, meg kell küzdenünk. Szerintem, ha tartod magad, adod a flegmát felé, esetleg kicsit változtatsz magadon, jobban fog neki fájni, mintha eljátszanád a pszichopatát, és magában már elküld ötvenszer a rákba... Ne égesd magad. Egy nő/férfi sem ér annyit.
Én azt javaslom neked, hogy igen, most egy részed meghal, temesd el, és utána legyél nyitott új emberekre, programokra, mert vannak még normális/egyenes lányok, nők vannak jó/élvezhető szórakozási, kikapcsolódási lehetőségek. Ne hagyd, hogy betörjön. Nagyon szemét húzás egyébként szerintem ilyet csinálni, egy életre megtöri a másikat, de tudd, itt nincs vége a világnak, csak egy "nem" jött veled szembe, amit át kell ugranod, meg kell ugranod. És ha visszatekintesz, már nem lesz olyan vészes. Ha látni fogja rajtad, hogy lesza*rod, és vígan éled az életed, jobb lett a kisugárzásod, nem rogytál össze mentálisan, esetleg egyszer egy adandó pillanatban odavágsz neki annyit, hogy nekem jobbat tett, hogy véget ért a kapcsolatunk, a női hiúságát bsztatni fogja, hidd el, és fog rajta kattogni. Szóval fel a fejjel, adj időt magadnak és kívánom, hogy tudj ezen átlépni! és aki olvassa, legyünk már egy kicsit gerincesebbek please!!!!!
N
Ez már pár hetes sztori igaz?
Ugyanazt írhatom most is, mint akkor, amit a többiek is.
Nagy árulás, de tovább kell lépni. Itt két gerinctelen ember, nem sokáig lesz hú de boldog kapcsolatuk.
#14:
Teljesen normális, hogy most így érzel. Időre van szükség, hogy tovább tudj lépni.
Az én "bosszúm" az volt, hogy kb az összes pénznem összekapartam, és elmentem Velencébe. Az exem nagy álma volt, ő szerette volna megnézni. Egyedül sokkal olcsóbb. 😁👍 Csodálatos volt! Rengeteg fotót tettem fel instára. Tudtam, hogy nézi. 😌 Mire hazajöttem, ők már szakítottak is.
Utóbbira persze a te esetedben semmi garancia. De Velence minden évszakban gyönyörű! Görögország, Horvátország, a tipikus nyaralóhelyek ilyenkor olcsók és nincs tömeg. Ezerszer jobb, mint főszezonban. Egyedül nem mindenki szeret utazni: havert, családtagot, vagy új nőt is vihetsz.
Mindig... Ugyanmár.
Tudom, hogy most ezt érzed, és teljesen jogos. Sokan voltunk/vagyunk így vele.
Most kaptál egy nagy pofont az élettől. Megtanultad, hogy a barát addig barát, amíg érdeke úgy kívánja, és senkiben se bízz meg vakon. Kell egy kis egészséges féltékenység is. Nem g.eciségből, de a gyerekkori barátod se nő, illetve feltételezem, hogy nem az. Régebb óta ismer, puncija sincs, aztán mégis szépen hátbatámadott.
Az nem élet, hogy innentől senkiben sem bízol. A következő kapcsolatod valószínűleg pont arra fog rámenni, hogy találsz egy rendes csajt, de elmarod, mert nem bízol benne. Őt fogod büntetni más hibájáért. De nincs összefüggés. Engem is megcsalt az exem. És ettől most hűtlen vagy? Van ez rád bármilyen hatással? Vagy ha minden második pasi félrelép, az befolyásolt téged már bármikor, hogy ne legyél hűséges? Nem.
Ha legkisebb alakul valami egy csajjal, akkor gondolj arra, hogy őt is valószínűleg csalta már meg valaki, de erről TE nem tehetsz, és nem ezen múlik, hogy te hűséges leszel-e. Viszont tartsd nyitva a szemed, és ha sok a gyanús jel, akkor ne dugd homokba a fejed. De nem is kell mindenben azt keresni, hogy "úgy is biztosan megcsal". A végén elűzöd, vagy pont azért csal meg, hogy legalább okkal gyanúsítsd.
Sajnos ez ilyen. Ezért van az, hogy a többség nem az első, meg nem is második szerelmével marad együtt évtizedekig. Hanem amikor már tanult a saját hülyeségéből, és bölcsebb lesz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!