Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért viselkedik így egy férfi?
Nem elítélő véleményt kérek, hanem ésszerű magyarázatot. Van egy házas férfi. Hónapok óta egyértelműen szexre hajt nálam, de udvariasan, kedvelhető formában. Én egyértelműen megmondtam neki, hogy mint ember (és mint férfi is) bejön, de nős férfival nem bonyolódom szexuális kapcsolatba. Vagyis nem leszek a szeretője. Igyekszem a barát kategóriában tartani, hiszen mint ember szimpatikus, jókat lehet vele nevetni, beszélgetni, még akkor is, ha a beszélgetéseinket is szinte mindíg szexuális tartalmú célzásokkal fűszerezi. Valahol jól esnek ezek a célzások nyílván, de tudom hol a határ, ahol én mindíg megálljt parancsolok.
Napi kapcsolatban vagyunk, bár én soha nem keresem, ő keres minden nap, amolyan virtuális flörtölés, olykor virtuális szex is zajlik közöttünk. De semmi valódi. Hónapok óta tart, tehát már egyértelmű lehet számára, hogy ez ennyi is marad, hiszen ha akartam volna valamit, már engedtem volna neki. Én soha nem kérdezek a házasságáról, ezzel is jelezni akarom neki, hogy nem akarok tőle semmit, de az is igaz, hogy magától sem túl sokat mond a feleségéről. Annyit tudok, hogy "elhidegültek".
Azonban egy ideje elkezdett furcsán viselkedni. Ha megkérdezem hogy van, elkezdi ecsetelni, hogy tulajdonképpen milyen jól, "minden rendben" és hogy mennyire klasszul érezte magát pl. hétvégén a családdal...stb. Eddig ilyen nem volt, mélyen hallgatott a családról. Nem tudom mire vélni ezt a váratlan közlékenységét és nem tudok igazán hogy reagálni az "örömködéseire". Kicsit kínos, hisz akkor miért kellek én?
Mi történt? Miért akarja ezt újabban ennyire a tudtomra adni? Arra gondoltam, hogy féltékennyé akar tenni esetleg? De miért, hisz soha nem volt téma közöttünk a felesége.
Egy szóval sem említettem olyat, hogy szerelmes volt belém. Érzésről beszéltem, ami egy hosszantartó beszélgetés hatására kialakul egy emberben a másik iránt. Ez az érzés lehet jó, illetve rossz. Rossz esetében NORMÁLIS emberi lény megszakítja a beszélgetést, kapcsolatot, jó esetében viszont kisebb megbántásokat is eltűr, és azok dacára is folytatja.
Olyan "kiscsaj" aki menyasszony létére szexpartner kereső oldalakra képes regisztrálni, még akár bizonyos értelemben véve, akár szerelmes is lehet egy 47 éves férfibe. Ugyebár?
77
Többször elköszöntem már tőle, igaz tiltani nem tiltottam, mert azt bunkó dolognak tartom.
Mindíg keresett, én soha nem keresem.
Kérdés még?
78
Ha zavart volna a felesége, ha féltékeny lettem volna rá, akkor pont, hogy kérdezősködök. Inkább sajnáltam a hölgyet, mert akármennyire is a "gaz csábító" az én szerepem ebben a történetben, szerintem minden ilyen helyzetben lévő nő fejében megfordul a gondolat, hogy milyen érzés lenne a feleség helyében lenni. Hát nagyon nem jó...
Inkább egyfajta diszkréciónak álcázott szégyenérzetből fakadó "lapítás" ez a részemről: amiről nem beszélünk az nincs...
79
Féltékenységgel kapcsolatos álláspontomat 78-nak leírtam.
Bennem harag miért lenne iránta? Hiszen elvárásom sincs, nem is lesz.
Hogy ő fog rám megharagudni? Az lehet, amire már eddig is volt példa, pont amiatt, hogy nem érte el nálam a célját... Nős emberként nem is fogja, de én ezzel is indítottam nála, tudta, hogy családos férfiként max ennyi lehet közöttünk. Sokszor előfordult, hogy megharagudott már eddig is ezért, bár ezt soha nem mondta ki, de éreztem. De mindíg "visszajött", keresett.
Igen, addig fog tartani míg az egoja hajtja, tisztában vagyok vele.
Aztán vagy rájön, hogy így élni ahogy ő él nem sok értelme és a nekem bizonygatott "happy family life" csak egy hazugság...és változtat.
Vagy szeretőzik tovább míg a cerkája működik csendes boldogtalanságban.
80
Teljesen gáz a pasi. Privát üzenetekben folyamatosan rám akarta dumálni, hogy a 20 éves kiscsaja vagyok, aki csak azért írta ide ki a kérdését, hogy őt bántsa, alázza. Olyan összefüggéstelen, értelmezhetetlen dolgokkal akarta ezt bizonyítani, hogy a privát üzeneteiből is látszott, hogy nem komplett a csávó, pedig a pszichológust akkor még nem is említette. Nálam is így állt össze a kép, hogy ez egy kezelt bolond. Egy sértett egojú pöcs, akit egy 20 éves kiscsaj jól átvert, miközben már rég menyasszonya volt egy korban hozzá illő srácnak, ezt a palit szédítette leveleken keresztül. És a pali meg elhitte, hogy a kiscsaj halálosan szerelmes belé.
Ráadásul a palinak van egy felesége is, aki mellett hajtotta ezt a 20 éves libát akit valami szexkereső oldalon szedett össze, miközben volt egy harmadik nője is. És ki tudja még hány!??? Ráadásul ezzel ő maga dicsekedett nekem a privát üzenetekben, miközben bizonygatta, hogy én vagyok az ő 20 éves kiscsaja.
Kérdem én: normális az ilyen???
Pont ilyen fazon lesz az én történetem pasija is, aki az unalmas házasságába belesavanyodva majd szexkereső oldalakon vadássza vénségére a "nagy szerelmet"....
82. Olvasom ezt a választ és elgondolkoztat..
40+ évesen tényleg ilyen életet kellene szerinted élni? Látszik, hogy talán nagyjából képbe vagy milyen pasi ez. Mégis fél éve szól róla az életed, érted?
Nem tudom már kiderült-e a kérdésből, de nincsenek gyerekeid akikkel foglalkozz ehelyett? Vagy sehol a láthatáron egy normális pasi akivel akár megöregedhetnél?
Valahogy én sem érzem, hogy 40-es nők itt tartanának. Flörtölgetés fél éve egy foglalt emberrel, és elemezgeted vajon épp most mit játszmázik össze.. 35-40 közötti nőknek is egészen más gondolkozása van a környezetemben.
83! Ne becsüld alá a női hülyeséget!
Rokonom 33 éves. 2 évig volt viszonya egy munkatársával a házassága alatt (a nő volt házas, a f@szi egyedülálló) Hetente, néha többször is járt a nő a fszhoz. Amikor elvált, pár hónap után elkezdte, hogy legyen komoly kapcsolat, házasság, gyerek; nem járt a fszhoz, csak szexcseteltek. Közben kiderült, hogy a fasz felcsinált egy másik nőt (azalatt amikor még járt hozzá a rokonom), meg is született a baba. Ennek ellenére a rokonom nem szakította meg vele a kapcsolatot, továbbra is ment a szexcset, a fordítsuk komolyra, legyek én az egyetlen nő az életedben (csak a viszonyuk alatt anny más nője volt, hogy a 20 ujjam nem lenne elég, hogy megszámoljam) 9 hónapig tolták így, nem rajtuk múlt, hogy vége lett. Ja, a fsz olyan "gáláns udvarló" volt, hogy a majd 3 év alatt egy szál virágot, vagy egy darab csokit nem vett a nőnek, a nő járt hozzá, nem előttük parkolt, de se elé nem ment soha, se el nem kísérte a kocsijáig. Volt egy házhoz járó ingyen krvja, de a nő istenítette.
84
A te történeted mondjuk köszönő viszonyban sincs az enyémmel, de nem baj.
Korábban már leírtam, nem rég kilépve egy hosszú kapcsolatból, nem szeretnék azonnal ujjabba ugrani, csak azért, mert "40+ évesen nem így kellene élni"!
Tudod, szerintem inkább így, mint hazudva magamnak és külvilágnak egy "happy family" életet, aztán közben a szexkereső oldalakon keresném az elhazudott "boldogságomat", ahogy tette ezt a te rokonod is, vagy ahogy teszi ezt nagyon sok boldogtalan családos.
Kérdező, szeretném megkérdezni, hogy hány éves az a pasi akivel "kavarsz"?
Csak kíváncsiságból kérdezem, mert nekem is van egy hasonló "személyiségű" ismerősöm. (#11, #16, #20-as vagyok)
87
Próbáltam nem egyszer, mert nekem is volt ilyen érzésem, hogy "csak szex".
Az tény, hogy az érzéseiről, életéről, családról nagyon hamar és rövidre zár. Kb. 2 szóban elintézi. És érzem, hogy nem szivesen beszél róla, kivéve a gyerekeiről. Róluk igen, és ez meglep. Nem értem.
De amikor konkrétan rákérdezek, hogy akkor miért ragaszkodik hozzám, miért keres minden nap...stb.?
Azt mondja -szó szerint idézem: "mert kellesz, mindennel együtt amilyen vagy..."
Gáz vagy!
Próbálod egy kérdés kapcsán igazadat bizonyítani, minden felvetést elutasítasz, válaszodban megcáfolod a kérdésben állítottakat, és még sorolhatnám. Korodhoz képest messze nem olyan a stílusod, és még sorolhatnám.
Igaz mos olvastam végig a jó pár hozzászólást. Először kételkedtem az általad folyamatosan 50 évesnek emlegetett, "pasi" írásaiban, de mire a végére értem a tartalmas olvasmánynak, már igencsak kezdek hinni az Ő történetében.
Minden esetre tanúságos, annyi biztos.
Anonim oldalon csak olyat kérdezz amire tudod magad is a választ, így kiderül, ki hülye, ki nem.
89-es
Mivaaan???? :))))
1: Eszem ágában sincs bizonyítani semmit. Tényeket írtam le és feltettem egy kérdést. Csak téged és a hozzád hasonlókat valamiért nagyon sérti ez a történet, ezért le akartok trollkodni. Nyilván megéltetek valami hasonlót, csak épp a másik oldalról, (lásd az 50 éves pali aki megvádolt, hogy az őt lepattintó 20 éves kiscsaj vagyok) és ezért köpködtök.
Volt néhány, teljesen más hozzáállású ember aki privát üzenetben írt, részleteket is kérdezve és merőben más véleményeket kaptam, mint a magad fajta sértett köpködöktől.
2. Az 50 éves pasihoz pedig SEMMI KÖZÖM, ahogy neki sincs hozzám. Azt sem tudom ki az, de a nekem írt privát leveleiből is látszik, hogy egy agresszív, egoista, zavarodott beteg pali. Aki ráadásul még hülye is. Levelezett 1 évig egy 20 éves kiscsajjal, akiről még azt sem tudta biztosan, hogy hogy hívják, mert a kiscsaj átverte (ezzel is). Küldött a csaj pár meztelen fotót neki, hadd csorogjon a nyála, miközben a csaj menyasszonya egy másik palinak. Ettől a vén f@sz azt hitte, hogy a kiscsaj halálosan szerelmes belé. Aztán nagyot koppant, mikor lepattintotta a csaj.És ezek után rám akarta fogni, hogy én vagyok az a 20 éves kiscsaj aki azért írta ki a kérdést, hogy őt alázza.
Röhögni tudok rajtatok, ne haragudj! :)))))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!