Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért viselkedik így egy férfi?
Nem elítélő véleményt kérek, hanem ésszerű magyarázatot. Van egy házas férfi. Hónapok óta egyértelműen szexre hajt nálam, de udvariasan, kedvelhető formában. Én egyértelműen megmondtam neki, hogy mint ember (és mint férfi is) bejön, de nős férfival nem bonyolódom szexuális kapcsolatba. Vagyis nem leszek a szeretője. Igyekszem a barát kategóriában tartani, hiszen mint ember szimpatikus, jókat lehet vele nevetni, beszélgetni, még akkor is, ha a beszélgetéseinket is szinte mindíg szexuális tartalmú célzásokkal fűszerezi. Valahol jól esnek ezek a célzások nyílván, de tudom hol a határ, ahol én mindíg megálljt parancsolok.
Napi kapcsolatban vagyunk, bár én soha nem keresem, ő keres minden nap, amolyan virtuális flörtölés, olykor virtuális szex is zajlik közöttünk. De semmi valódi. Hónapok óta tart, tehát már egyértelmű lehet számára, hogy ez ennyi is marad, hiszen ha akartam volna valamit, már engedtem volna neki. Én soha nem kérdezek a házasságáról, ezzel is jelezni akarom neki, hogy nem akarok tőle semmit, de az is igaz, hogy magától sem túl sokat mond a feleségéről. Annyit tudok, hogy "elhidegültek".
Azonban egy ideje elkezdett furcsán viselkedni. Ha megkérdezem hogy van, elkezdi ecsetelni, hogy tulajdonképpen milyen jól, "minden rendben" és hogy mennyire klasszul érezte magát pl. hétvégén a családdal...stb. Eddig ilyen nem volt, mélyen hallgatott a családról. Nem tudom mire vélni ezt a váratlan közlékenységét és nem tudok igazán hogy reagálni az "örömködéseire". Kicsit kínos, hisz akkor miért kellek én?
Mi történt? Miért akarja ezt újabban ennyire a tudtomra adni? Arra gondoltam, hogy féltékennyé akar tenni esetleg? De miért, hisz soha nem volt téma közöttünk a felesége.
57, 59
Ha "beteszi", azt is én fogom eldönteni és nem ő. :))))
Rengeteg sértett egojú beszólogató éli itt ki magát, akik nyílván voltak egyik vagy másik oldalon hasonló helyzetben és jól megszívták.
Ezért aztán itt akarják megbosszulni sérelmeiket a beszólogatásokkal.
Ők nyilván AKARTAK valamit egy ilyen helyzetben. Itt a külömbség, hogy én nem akarok. Majd alakul, lazán fogom fel. :))
61,62
61,62
61,62
Nyersen felvállalja és őszinten. Szexi és p**nci fotók nélkül. Mi ebben ami nem érthető?? Két ember p**nci fotó nélkül már nem is beszélgethet őszintén a vágyairól, problémáiról, hiányairól???
66
Neked van a legnagyobb igazságod! Kamu a történet :))))
De azért én vagyok az a kamu csaj is, akire az 50 éves csávója rá akarja bizonyítani privàt levelekben, hogy ő a 21 éves kiscsaj, aki őt jól átverte :))))
És persze nekem kéne pszichológus, mert én írok abszurd és hülye történeteket, igaz :))))
Olyanról pedig még nem hallottál, hogy valaki egy hosszabb kapcsolat után keresgél és nem feltétlen akar beleugrani azonnal egy új kapcsolatba mert sokkal óvatosabb már?!
Ilyen is van pedig. De persze ez is kamu :))))
Másold légy szíves!!! Hajrá!!!
Én vállalom magam. Viszont amit írtam nem csupán én gondolom úgy, hanem egy szakember, és egyre többen a hozzászólók közül!
Leesett!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!