Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért viselkedik így egy férfi?
Nem elítélő véleményt kérek, hanem ésszerű magyarázatot. Van egy házas férfi. Hónapok óta egyértelműen szexre hajt nálam, de udvariasan, kedvelhető formában. Én egyértelműen megmondtam neki, hogy mint ember (és mint férfi is) bejön, de nős férfival nem bonyolódom szexuális kapcsolatba. Vagyis nem leszek a szeretője. Igyekszem a barát kategóriában tartani, hiszen mint ember szimpatikus, jókat lehet vele nevetni, beszélgetni, még akkor is, ha a beszélgetéseinket is szinte mindíg szexuális tartalmú célzásokkal fűszerezi. Valahol jól esnek ezek a célzások nyílván, de tudom hol a határ, ahol én mindíg megálljt parancsolok.
Napi kapcsolatban vagyunk, bár én soha nem keresem, ő keres minden nap, amolyan virtuális flörtölés, olykor virtuális szex is zajlik közöttünk. De semmi valódi. Hónapok óta tart, tehát már egyértelmű lehet számára, hogy ez ennyi is marad, hiszen ha akartam volna valamit, már engedtem volna neki. Én soha nem kérdezek a házasságáról, ezzel is jelezni akarom neki, hogy nem akarok tőle semmit, de az is igaz, hogy magától sem túl sokat mond a feleségéről. Annyit tudok, hogy "elhidegültek".
Azonban egy ideje elkezdett furcsán viselkedni. Ha megkérdezem hogy van, elkezdi ecsetelni, hogy tulajdonképpen milyen jól, "minden rendben" és hogy mennyire klasszul érezte magát pl. hétvégén a családdal...stb. Eddig ilyen nem volt, mélyen hallgatott a családról. Nem tudom mire vélni ezt a váratlan közlékenységét és nem tudok igazán hogy reagálni az "örömködéseire". Kicsit kínos, hisz akkor miért kellek én?
Mi történt? Miért akarja ezt újabban ennyire a tudtomra adni? Arra gondoltam, hogy féltékennyé akar tenni esetleg? De miért, hisz soha nem volt téma közöttünk a felesége.
46 vagyok. Szoktál horgászni? Tudod hogyan kell a halakat etetni? Beetetni? Na nem az akváriumosakat, hanem az élő vízben lévőket? Ugyanez a csajozás is, minden nőnek azt kell mondani, amit hallani szeretne. Belövöd a megfelelő "kategóriába" és már etetheted is....
Egyébként jó a 47es kérdése, mit akarsz tőle tulajdonképpen? Mármint azon túl, hogy a saját idődet pazarlod. Fél év alatt "lelki társ" lett? Elkezdtél kötődni hozzá? A napirendeddé vált? Szépen az ujjaköré csavart. Te lettél a lelki tápláléka, ahogy a nők fogalmaznak, de inkább ő a tiéd. Az etetésen múlik minden.
Úgy bírom, hogy itt mindenki értem "aggódik" :)))))
De annyira, hogy habzó szájjal ordítják le a fejemet, hogy így meg úgy fog, ki meg felpróbálni.:)))
Mit akarok én tőle???
Ha egy ember nem bánt, nem sürget, nem követelőzik, jól érzed magad a beszélgetéseitektől, azt érzed, hogy neki szüksége van rád, akkor mi a kérdés?????
Volt szerencsém beszélgetni a kérdezővel!
Ellentmondásból ellentmondásba keveredik, bizonygatni próbálja amit előtte pár hozzászólással tagadott. Az egész története bár valóságra épül, de messzemenően nem az amit Ő kreált. Bár egy 45 éves nőnek vallja magát szőke, és kékszemű. Valójában egy elkeseredett 20-as éveiben járó fiatal lány. Akivel ugyan történt ilyen story, de nem egészen így, legfőképpen abban különbözik a valóságtól, hogy nem alaptalanul próbált a pasi vele szexkapcsolatot létesíteni.
Szerencsére itt volt a pszichiáter, barátom, aki egykor még osztálytársam volt, így tudtuk értelmezni az irományait. A bizonyítási kényszert az igazáról, de ez sajnos nem jött neki össze.
Úgyhogy gratulálok kérdező! Ismét sikerült lejáratnod magad, úgy rövid időn belül másodjára!
Felfogod végre amit írtam?
Pszichomókus meglátogatása erősen ajánlott!!!
54-es
Csak röhögök rajtad. :)))
Másoljam ide azokat a zagyvaságokat amiket privátban írogattál nekem a te 20 éves barátnődről, aki jól megszívatott, mert már réges rég menyasszony, míg te halálosan beleestél és nem bírod megemészteni, hogy átvert és nem foglalkozik veled.
És most engem akarsz mindenáron meggyőzni arról, hogy én vagyok az a 20 éves kislány, akit te 50 éves létedre meg akartál d**ni, és így, itt akartam a tudtodra adni, hogy mennyire nem érdekelsz.
Szerintem nem nekem kellene pszichomókus... :)))
És az istennek sem tudlak a kóros képzelgésedből kiimátkozni, hogy NEM ÉN VAGYOK AZ A LÁNY!
Mindemellett köszönöm, hogy bizonygatnom kell, hogy 45 vagyok és nem 20, mert ezt általában ennyi idősen fordítva szokták. :))))
56-os
Te sem vagy teljesen százas! :)))
Képzeld el, ez a pasi szexi fotók és p*nci mutogatás nélkül is képes beszélgetni velem, mi több még flörtölni is.
Ennyire szexéhes :))))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!