Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Miért viselkedik így egy férfi?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért viselkedik így egy férfi?

Figyelt kérdés

Nem elítélő véleményt kérek, hanem ésszerű magyarázatot. Van egy házas férfi. Hónapok óta egyértelműen szexre hajt nálam, de udvariasan, kedvelhető formában. Én egyértelműen megmondtam neki, hogy mint ember (és mint férfi is) bejön, de nős férfival nem bonyolódom szexuális kapcsolatba. Vagyis nem leszek a szeretője. Igyekszem a barát kategóriában tartani, hiszen mint ember szimpatikus, jókat lehet vele nevetni, beszélgetni, még akkor is, ha a beszélgetéseinket is szinte mindíg szexuális tartalmú célzásokkal fűszerezi. Valahol jól esnek ezek a célzások nyílván, de tudom hol a határ, ahol én mindíg megálljt parancsolok.

Napi kapcsolatban vagyunk, bár én soha nem keresem, ő keres minden nap, amolyan virtuális flörtölés, olykor virtuális szex is zajlik közöttünk. De semmi valódi. Hónapok óta tart, tehát már egyértelmű lehet számára, hogy ez ennyi is marad, hiszen ha akartam volna valamit, már engedtem volna neki. Én soha nem kérdezek a házasságáról, ezzel is jelezni akarom neki, hogy nem akarok tőle semmit, de az is igaz, hogy magától sem túl sokat mond a feleségéről. Annyit tudok, hogy "elhidegültek".

Azonban egy ideje elkezdett furcsán viselkedni. Ha megkérdezem hogy van, elkezdi ecsetelni, hogy tulajdonképpen milyen jól, "minden rendben" és hogy mennyire klasszul érezte magát pl. hétvégén a családdal...stb. Eddig ilyen nem volt, mélyen hallgatott a családról. Nem tudom mire vélni ezt a váratlan közlékenységét és nem tudok igazán hogy reagálni az "örömködéseire". Kicsit kínos, hisz akkor miért kellek én?

Mi történt? Miért akarja ezt újabban ennyire a tudtomra adni? Arra gondoltam, hogy féltékennyé akar tenni esetleg? De miért, hisz soha nem volt téma közöttünk a felesége.

2022. dec. 18. 08:18
 31/94 anonim ***** válasza:
100%
Taktikát váltott, hátha így sikerül beindítania benned a női "vadászösztönt".
2022. dec. 18. 11:31
 32/94 anonim ***** válasza:
84%

Ez az egész mindkét fél részéről egy játszmázás. A nő nem tartja konzekvensen távol magát egy nős férfitól, a nős férfi azon kívül hogy eleve nős, nem fejezi ki egyértelműen hogy mit is akar.

Persze azért nem, mert akkor ha őszinte lenne, akkor még ez sem lenne ami most van (ebből meg bármikor tovább lehet lépni a szex felé).

Lényeg a nő figyelmének a fenntartása. De a nő ebben partner, mert neki meg kell a férfi figyelme.

Mindkét fél egyformán a másik "fogságában" van, és mindkét fél úgy játssza a játszmát, ahogy neki jó, ami neki pozitív érzéseket okoz. Az ember egy egoista faj sajnos.

2022. dec. 18. 11:31
 33/94 A kérdező kommentje:

32-es

Köszönöm! Azt hiszem neked van igazad...!

2022. dec. 18. 11:33
 34/94 anonim ***** válasza:
72%

:D :D Igen, mert annyira szimpi nő vagy egy nős férfi számára, hogy élete hátralévő részében teljes erőbedobással, különböző takitikákat bevetve azt tette élete céljává, hogy téged megd*gjon. :D Mert ugye üres lyukat nem talál sehol máshol, csak pont a tiéd kell neki, és taktikaváltással majd féltékennyé tesz és te nagy irigykedésedben a karjaiba hullasz? :D :D

Hátha te ennyire naív vagy kérdező, akkor nem is csodálom, hogy játszik veled. De azt kell mondjam meg is érdemled.

2022. dec. 18. 11:45
 35/94 A kérdező kommentje:

34-es

Aki fél éve hajt egy "lyukra" nap mint nap, és többször az értésére lett adva, hogy behajtani tilos abba a "lyukba" ahová ő szeretne....de ő ennek ellenére még mindíg nem hagyta abba a próbálkozást, sőt a fentiekkel tök ellentmondásosan elkezdi bizonygatni, hogy amúgy neki mennyire happy az élete és a házassága, arról mit lehet feltételezni szerinted??? :))

2022. dec. 18. 11:59
 36/94 anonim ***** válasza:
79%
Annyit hogy ez nagyon gyerekes viselkedés,és egy komolytalan idióta akit offolnék.
2022. dec. 18. 12:07
 37/94 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem? Elsőkörben azt, hogy nem csak EGY lyukra hajt, hanem kb mindre, ami létezik és hagyja magát. Ahogy mondani szokták "a krumplit is, ha el nem gurul". De te tudod, ha attól több az önbizalmad, hogy kivételesnek érzed magad, akkor érezd. Az ilyen jellemű ember ha háremet tartana, akkor is tudna ki után epekedni. :D

A happy élete és házasságáról meg csak annyit, hogy emberek naívitása tényleg határtalan. :D Ha egy házasság mindig csak csupa rosszból és negatív élményekből állna, akkor az már nem lenne házasság. Mert nincs az a pénz, nincs az a vagyon, ami miatt bármelyik embernél nem telne be a pohár. Egy rossz házasságban is lehet pozítivum és happy napok. De gondolj amit akarsz.

2022. dec. 18. 12:13
 38/94 A kérdező kommentje:

37-es

Hát pedig van az a házasság, ahol bizony betelt az a pohár és ki is ömlött már nagyon rég...

Na, azok élnek így, mint az én epekedőm...

A gyávaság és a fèlemem még a vagyontól és pénztől is nagyobb összetartó erő...

2022. dec. 18. 12:28
 39/94 anonim ***** válasza:
72%

Ne hallgass a 3-asra ő túlbonyolítja a férfiak nem ennyire bonyolultak. Mi nem gondolkodunk két-három lépéssel előre, csak nagyon ritkán. Igy szerintem ez a magyarázat is rém egyszerű!

Feladta! Már nem kelletsz neki úgy! Barát zónába kerültél! Ez van!

2022. dec. 18. 12:34
 40/94 anonim ***** válasza:
40%

Van az a házasság? :D Te honnan tudod hogy él? Ott vagy velük minden nap? Vagy a szomszédban? :D

A te epekedőd... Meg sokan másoké is. Előttem lévő férfi leírta. Ők nem gondolkodnak ennyit, nem taktikáznak. Aki olyan, annak lyuk, lyuk. Van bejön vagy nem, jön a következő, vagy közben van a következő. :D Ha a te epekedőd annyira epekedne utánad és annyira sz*r lenne a házassága, már rég elvált volna, otthagyva az asszonyt és a gyereket/ket, mivel te elmondtad, hogy nem kell nős férfi. Miért ámítod magad? Fél év alatt nem lépett ez ügyben semmit. Tudod mire kellesz neki? Egy d*gásra, vagy kettőre, aztán helo. Nálad az a baj, hogy nincs mivel gondolkodnod, ha az a férfi gyáva lenne és félne el sem kezdene veled flörtölni, mert attól félne, hogy oda lesz az élete. :D De nyugodtan hidd csak azt, amit olyan nagyon szeretnél. Úgy látom a válaszokat, mások véleményét is kizárólag abba az írányba szeretnéd terelni, ami neked tetszik, azt szeretnéd hogy igazoljuk a saját hitedet. :D Ám legyen. Igazad van mindenben.

Bár szeritem nálad az a gond, hogy még nem vált el, nagyon kötöd az ebet a karóhoz, nagyon kellene neked a pasi, mert nagyon egy írányból látsz dolgokat. Csak épp nem nősen. :D Nem fog elválni fél évnyi flörtölgetésért sem. Nem nyújtottál neki semmit, de a világon semmit, amiért ezt megtenné. :D

2022. dec. 18. 13:38

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!