Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Miért viselkedik így egy férfi?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért viselkedik így egy férfi?

Figyelt kérdés

Nem elítélő véleményt kérek, hanem ésszerű magyarázatot. Van egy házas férfi. Hónapok óta egyértelműen szexre hajt nálam, de udvariasan, kedvelhető formában. Én egyértelműen megmondtam neki, hogy mint ember (és mint férfi is) bejön, de nős férfival nem bonyolódom szexuális kapcsolatba. Vagyis nem leszek a szeretője. Igyekszem a barát kategóriában tartani, hiszen mint ember szimpatikus, jókat lehet vele nevetni, beszélgetni, még akkor is, ha a beszélgetéseinket is szinte mindíg szexuális tartalmú célzásokkal fűszerezi. Valahol jól esnek ezek a célzások nyílván, de tudom hol a határ, ahol én mindíg megálljt parancsolok.

Napi kapcsolatban vagyunk, bár én soha nem keresem, ő keres minden nap, amolyan virtuális flörtölés, olykor virtuális szex is zajlik közöttünk. De semmi valódi. Hónapok óta tart, tehát már egyértelmű lehet számára, hogy ez ennyi is marad, hiszen ha akartam volna valamit, már engedtem volna neki. Én soha nem kérdezek a házasságáról, ezzel is jelezni akarom neki, hogy nem akarok tőle semmit, de az is igaz, hogy magától sem túl sokat mond a feleségéről. Annyit tudok, hogy "elhidegültek".

Azonban egy ideje elkezdett furcsán viselkedni. Ha megkérdezem hogy van, elkezdi ecsetelni, hogy tulajdonképpen milyen jól, "minden rendben" és hogy mennyire klasszul érezte magát pl. hétvégén a családdal...stb. Eddig ilyen nem volt, mélyen hallgatott a családról. Nem tudom mire vélni ezt a váratlan közlékenységét és nem tudok igazán hogy reagálni az "örömködéseire". Kicsit kínos, hisz akkor miért kellek én?

Mi történt? Miért akarja ezt újabban ennyire a tudtomra adni? Arra gondoltam, hogy féltékennyé akar tenni esetleg? De miért, hisz soha nem volt téma közöttünk a felesége.

2022. dec. 18. 08:18
 41/94 anonim ***** válasza:
100%

1. Féltékennyé akart tenni, azt akarta foglalkozz ezzel, sikerült is.

2. Lehet tényleg olyan jól esett neki az a nap, hogy örül neki, hogy jól vannak a feleségével és ezt világgá akarja kürtölni, mindegy kinek. Lehet, hogy ő igazából akarja, hogy az a házasság működjön.

2022. dec. 18. 13:53
 42/94 A kérdező kommentje:

40-es

Atyaég! Nem is kérdés bennem, mikor egy ember ilyen alpári stílusban leordít valakit, mint te, hogy miért teszi, ha csak ezt az egy mondatodat elovasom magyarázatot kapok a butaságodra:

"ha az a férfi gyáva lenne és félne el sem kezdene veled flörtölni, mert attól fèlne oda lesz az èlete.. "

Tudod, van az a közeg, ahol az emberek sokminden furcsa dolgot megtesznek, de egy biztos, van gerincük. És tiszteletben tartják mások, és főleg egy család életét. Én legalább is ilyen vagyok. Ezért nem megyek tovább ezzel a férfival.

Ha arra célzol, hogy lebukna, -esetleg lebuktatnám- akkor megnyugtatlak attól több gerinc van bennem, hogy ilyet tegyek vagy elősegítsek.

És nem elsősorban ő (vagy a családja miatt) hanem magam miatt...

És hogy várnàm el, hogy elváljon, mikor még szex sem volt közöttünk?!

Kettőnk közül azt hiszem, nem nekem hiányzik a gondolkodáshoz szükséges képességem....

2022. dec. 18. 13:58
 43/94 anonim ***** válasza:
34%

Szia,

Írtam privátban.

2022. dec. 18. 14:06
 44/94 anonim ***** válasza:
83%

Én is olyasmit akartam írni mint a #40.

Talán a te "epekedőd" is úgy érzi, hogy te többet szeretnél tőle, és ezzel a nagyon jól sikerült hétvége mesélésével szerette volna érzékeltetni, hogy neki családja van, hogy neki te csak szexre, vagy talán még arra sem, csak virtuális flörtölgetésre kellesz.

2022. dec. 18. 14:32
 45/94 anonim ***** válasza:
100%

Egy dolog biztos.

Ha adódna rá módja és lehetősége,ágyba vinne.A többi mind csak körítés.A flörtök,az élménybeszámolók mind-mind azt a célt szolgálják,hogy legyen min agyalnod,foglalkozz vele,érdeklődj iránta.Hiszen innen csak egy lépés,hogy levadásszon.Nem túl nagy energia befektetés és az egójának is jól esik.

Amennyiben többet is szeretne tőled,arról már tudnál.Kényelmes ez így,van,ki főzzön rá,miközben van kinek megjegyeznie,mennyire csini meg cuki...Jaj,ez nagyon tipikus! 😉

2022. dec. 18. 17:38
 46/94 anonim ***** válasza:
85%
Férfiként írom, feleség mellett ha az otthoni problémák miatt máshol keresünk szexet, akkor az két okból van. 1 adódik rá alkalom és megtörténik. 2 célírányosan keresünk rá valakit társkereső platformokon vagy személyes kontaktokból. Mert hiányzik a szex otthon, mások az igényeink, ezer és egy oka lehet. Egyszerűen keresünk valakit aki megáll, szexre, mert arra van szükségünk. A legtöbbünk bár jól sajnáltatja magát,áldozat szerepet ölt, ki hogy szokta meg, kinek mi a csajozós szöveg, de valójában a szerető érzelmi kötödését vagy agyalást nem várjuk meg. Az csak gond és problémaforrás. Olyankor jöhet a következő. De miért könyörögnénk, epekednénk fél évig egy leendő szeretőnek? Epekedni otthon is tudunk, ugyanaz, ott sincs szex és veled sincs szex. Szerető meg lehet ezer és egy. Írták már miért beszél a családjáról, ő téged talonba rakott, ha adod magad, oké,ha nem,nem. De nem értheti mit miért csinálsz, miért válaszolsz, miért flörtölsz vele ha azt mondod nem lesz ennél több. Akkor vajon mit akarsz? A hétvégéje elmesélésével ő azt jelzi, hogy szexnél többet nem akar.
2022. dec. 18. 18:13
 47/94 anonim ***** válasza:
36%
Egy kérdésem van:Ha, valóban nem akarsz semmit az úriembertől mégis minek flörtölsz, es minek szexizel vele? :) Szórakozol vele?
2022. dec. 18. 18:34
 48/94 anonim ***** válasza:
65%
A vessző felrement.
2022. dec. 18. 18:35
 49/94 A kérdező kommentje:

46-os

Sajnáltatni soha nem sajnáltatta magát, áldozatnak meg végképp nem állította be magát. Sőt! Nem is beszélünk az otthoni helyzetéről. Az elején esett pár szűkszavú mondat erről, én nem kérdeztem azóta sem, ő pedig nem mondott semmit, egészen a múlt hétig. A happy hétvégéről való áradozás meg pont nem önsajnálat.

Az elején elmondta, hogy érzelmet, intimitást keres, ez hiányzik neki nagyon, az ölelés, a bújás,a testiség. Enélkül nem megy neki a szex sem. Hisz ez a hiány otthon is. És ezt érzem is róla. Igényli a minden napi folyamatos kommunikációt, ami szintén nem kifejezetten a szeretők jellemzője. Ő maga elmondta, hogy vívódik...

Szex nélkül írni egy fél éve mindennap egy nőnek, nem hinném, hogy a szex hiánya okozza...

2022. dec. 18. 19:01
 50/94 anonim ***** válasza:
92%
Bár párhuzamot nem vonnek a ket sztory között, de megemlítenem nekem legutóbb vki mintha csapta volna a szelet szolidan. Konkrétan minden egyes nap jött dumálni de en mar nagyon untam, és bár sejtettem mit akar, semmivel nem jelezte, nekem kínos volt. Namarmost en nem flörtöltem vele, nem kacsingattam és nem azért mert a hely nem tette lehetővé.. Már éppen le akartam koptatni amikor eltűnt hirtelen.:D Egyébként a semmiből került oda.. Szóval áruld már el mik a szandekaid es miért legyezgeti az egodat egy pasi aki ki akar akarom momdani fel akar próbálni és nem mellesleg törödesre is vágyik? :D (számomra akkor valt terhesse amikor bar nem nyomult es nem flörtölt, de elmondtam mi a szitu velem mégis jott dumálni)
2022. dec. 18. 19:17

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!