Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Igaz hogy az orvosok hajlamosa...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Igaz hogy az orvosok hajlamosabbak hutlensegre?

Figyelt kérdés

Velemenyeket kernek. Talalkoztam egy orvossal, kikezdett velem mikozben kapcsolatban volt, beleszerettem.

Szerintetek valoban tobb a megcsalas orvosok koreben, mint mas teruleten dolgozoknal vagy ez egyaltalan nem szakmatol fugg?

2022. dec. 10. 00:19
1 2 3 4
 31/36 anonim ***** válasza:
100%

Folytatás

Keveset van otthon. Kívánja a szexet, legyezgeti az egóját, hogy a nővérkék hanyatt esnek tőle,hisz ő orvos stb stb. Sok ilyet hallottam. Szerintem ez az oka, meg az, hogy nem szereti a másikat. Én is kikezdtem anno egy fiatal rezidenssel, pedig ő is szétdolgozta az agyát, és mondta, hogy neki kapcsolata van, fontos a lány. Én nem tudtam, mert sose beszélt róla. De sajnos a családos, házasok többsége szerintem annyira elhidegült a házasságában, hogy összevissza belemártogatja a farkát mindenkibe.

Bocsi, a telefonom fagyogat és véletlenül elküldtem előbb.

2022. dec. 10. 15:52
 32/36 A kérdező kommentje:
Köszi! Sokat segít a válaszod, mert próbálom megérteni, hogy mibe is csavarodtam bele, hátha így könnyebben túl tudok lépni rajta.
2022. dec. 10. 16:00
 33/36 anonim ***** válasza:
100%
Örülök, ha tudtam segíteni. Biztos vannak happy enddel végződő sztorik, de ilyet nem nagyon láttam. Vannak kivételek, de nagyon elenyésző. A többség csalja a párját sajnos, még az is, aki full normális, családcentrikus. Ha rám hallgatsz, akkor hagyd a búsba a csávót és olyat keress aki korban hozzád illő, nem házas és nem is orvos. Nem véletlen, hogy én se szakmabekit választottam végül. Itt csak te fogsz pórul járni és neked fog fájni.
2022. dec. 10. 18:37
 34/36 anonim ***** válasza:
100%

Hogy kezdett ki veled? Tapizni kezdett vizsgálat közben?

Nekem a volt haveromról pletykálták, hogy az anyja (aki nővér volt) megcsalta a férjét (aki orvos volt) egy másik orvossal. Akkor csak legyintettem, aztán mikor megláttam élőben azt orvost. Teljesen 1 az 1-ben a haveromat láttam csak idősebben...

2022. dec. 11. 00:13
 35/36 anonim ***** válasza:
49%
Az ilyen olvadozó csajoknak nehéz ellenállni. Nem is nagyok szoktam, de csak ügyeletbe hívom be őket. Még randira se kell költeni és jönnek be átszelleműlten. Volt hogy 3 emeleten 3 csaj várt rám.
2022. dec. 11. 00:23
 36/36 A kérdező kommentje:
Részletekbe nem fogok belemenni, de nem volt szó tapizásról, normálisan viselkedett. Egyébként arra a konklúzióra jutottam, hogy a foglalkozás nem fog befolyásolni abban hogy kivel randizom. Az ismerkedés magában hordoz ilyen kockázatokat, főleg mikor még a húszas éveiben van az ember lánya. Csúnyán megégtem, de legalább tanultam belőle.
2022. dec. 11. 07:48
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!