Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Igaz hogy az orvosok hajlamosabbak hutlensegre?
Velemenyeket kernek. Talalkoztam egy orvossal, kikezdett velem mikozben kapcsolatban volt, beleszerettem.
Szerintetek valoban tobb a megcsalas orvosok koreben, mint mas teruleten dolgozoknal vagy ez egyaltalan nem szakmatol fugg?
Folytatás
Keveset van otthon. Kívánja a szexet, legyezgeti az egóját, hogy a nővérkék hanyatt esnek tőle,hisz ő orvos stb stb. Sok ilyet hallottam. Szerintem ez az oka, meg az, hogy nem szereti a másikat. Én is kikezdtem anno egy fiatal rezidenssel, pedig ő is szétdolgozta az agyát, és mondta, hogy neki kapcsolata van, fontos a lány. Én nem tudtam, mert sose beszélt róla. De sajnos a családos, házasok többsége szerintem annyira elhidegült a házasságában, hogy összevissza belemártogatja a farkát mindenkibe.
Bocsi, a telefonom fagyogat és véletlenül elküldtem előbb.
Hogy kezdett ki veled? Tapizni kezdett vizsgálat közben?
Nekem a volt haveromról pletykálták, hogy az anyja (aki nővér volt) megcsalta a férjét (aki orvos volt) egy másik orvossal. Akkor csak legyintettem, aztán mikor megláttam élőben azt orvost. Teljesen 1 az 1-ben a haveromat láttam csak idősebben...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!