Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Igaz hogy az orvosok hajlamosabbak hutlensegre?
Velemenyeket kernek. Talalkoztam egy orvossal, kikezdett velem mikozben kapcsolatban volt, beleszerettem.
Szerintetek valoban tobb a megcsalas orvosok koreben, mint mas teruleten dolgozoknal vagy ez egyaltalan nem szakmatol fugg?
Igaz.
Gondolj bele, ügyelet alatt ott a sok nő: csinos páciensek, dögös nővérkék, cuki rezidens lányok, betegek hozzátartozó, főleg gyerekek hálás anyukái, elegáns orvoslátogató nők,...
És mindez úgy, hogy naponta tapasztalod, hogy az élet szó szerint, BÁRMIKOR véget érhet.
Gondolj bele!
TE, aki ezt most olvasod, akár MOST, olvasás közben lefordulhatsz a székről egy agyvérzés miatt.
Akkor? Miért ne élnél amíg lehet? Miért ne mennél el Máltára? Miért ne vennéd meg azt a drága kabátot? Mért ne dugnád meg a Gabit?
Hogy hajlamosabbak-e? Nem biztos, de a kisértés hatalmas.
A státuszuk nagyon magas, sok közülük jól is tartja magát, sportol stb, persze nem mind, de sok.
És ott a rengeteg nővér, fiatal medika, rezidens azokban a kis kórházi hacukákban, sokszor bent vannak éjjel, egy légtérben. Alkalom szüli a tolvajt, azt mondják.
16.
Te nem. Zsolti sem. Ilona sem. De 100 másik meg igen.
#18.
Csináltam, de ott csak útszéliek vannak.
Most, buszsofőrként, na itt vannak nők. >:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!