Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Igaz hogy az orvosok hajlamosa...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Igaz hogy az orvosok hajlamosabbak hutlensegre?

Figyelt kérdés

Velemenyeket kernek. Talalkoztam egy orvossal, kikezdett velem mikozben kapcsolatban volt, beleszerettem.

Szerintetek valoban tobb a megcsalas orvosok koreben, mint mas teruleten dolgozoknal vagy ez egyaltalan nem szakmatol fugg?

2022. dec. 10. 00:19
1 2 3 4
 11/36 anonim ***** válasza:
90%
Mindenhol igy van, kollegakta tobb ido jut mint otthon a nore es igy eltavolodnak.
2022. dec. 10. 06:09
 12/36 anonim ***** válasza:
85%
Nem akarok belemenni mélyebben, de szakmámból adódóan nagyon sok hasonló problémával küzdő nővel beszélek. Nem értek egyet az első kommentelők esetén említett IQ dologgal. Nagyon, de nagyon nem igaz, hogy tulnyomó részt a kevésbé intelligens nők körében fordul elő, hogy házas férfibe szeretnek bele vagy épp mennek bele kapcsolatba. Szóval ezt gondoljátok át szerintem...nem is tudom mire alapoztátok ezt.
2022. dec. 10. 08:38
 13/36 A kérdező kommentje:
Utolsó, szerintem erről még vitába szállni sem érdemes. Nem éri meg a mentális erőfeszítést, hogy leírd ezt a pár sort annak, aki ennyire jutott az 'IQ szint és szerelembeesési mintázatok összefüggései' témakörében ;). A többinek meg nem kell ezt magyarázni.
2022. dec. 10. 09:49
 14/36 anonim ***** válasza:
36%

Igaz.

Gondolj bele, ügyelet alatt ott a sok nő: csinos páciensek, dögös nővérkék, cuki rezidens lányok, betegek hozzátartozó, főleg gyerekek hálás anyukái, elegáns orvoslátogató nők,...

És mindez úgy, hogy naponta tapasztalod, hogy az élet szó szerint, BÁRMIKOR véget érhet.

Gondolj bele!

TE, aki ezt most olvasod, akár MOST, olvasás közben lefordulhatsz a székről egy agyvérzés miatt.

Akkor? Miért ne élnél amíg lehet? Miért ne mennél el Máltára? Miért ne vennéd meg azt a drága kabátot? Mért ne dugnád meg a Gabit?

2022. dec. 10. 09:51
 15/36 anonim ***** válasza:
100%

Hogy hajlamosabbak-e? Nem biztos, de a kisértés hatalmas.

A státuszuk nagyon magas, sok közülük jól is tartja magát, sportol stb, persze nem mind, de sok.

És ott a rengeteg nővér, fiatal medika, rezidens azokban a kis kórházi hacukákban, sokszor bent vannak éjjel, egy légtérben. Alkalom szüli a tolvajt, azt mondják.

2022. dec. 10. 09:56
 16/36 A kérdező kommentje:
Én elmegyek Máltára, ha lehetőség adódik, megveszem a kabátot, ha lehetőség adódik, de nem dugom meg a Gabit ha lehetőség adódik, mert van egy másik ember (és a Gabi is ugyebár..), aki(k)nek tudom, hogy fájdalmat okoznék ezzel. És ha monogám kapcsolatba lépek, vállalom, hogy ezt nem teszem meg. Halállal való szembesülés, nagy stressz ellenére sem.
2022. dec. 10. 09:57
 17/36 anonim ***** válasza:
68%

16.

Te nem. Zsolti sem. Ilona sem. De 100 másik meg igen.

2022. dec. 10. 10:03
 18/36 anonim ***** válasza:
100%
A kamionosok! :D
2022. dec. 10. 10:03
 19/36 anonim ***** válasza:
100%

#18.

Csináltam, de ott csak útszéliek vannak.

Most, buszsofőrként, na itt vannak nők. >:)

2022. dec. 10. 10:09
 20/36 A kérdező kommentje:
Érdemes egyáltalán kapcsolatba belekezdeni? Mi értelme, ha közben a férfiak más nőket nézegetnek? Nem akarok keserű lenni, de ez nagyon tiszteletlen meg méltatlan.
2022. dec. 10. 11:47
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!