Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak! Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Igaz hogy az orvosok hajlamosabbak hutlensegre?
Figyelt kérdés
Velemenyeket kernek. Talalkoztam egy orvossal, kikezdett velem mikozben kapcsolatban volt, beleszerettem.
Szerintetek valoban tobb a megcsalas orvosok koreben, mint mas teruleten dolgozoknal vagy ez egyaltalan nem szakmatol fugg?
Ha klappol a szex, meg a személyiség, nem megy félre. Nézegetni meg miért lenne tilos?
2022. dec. 10. 12:03
22/36 A kérdező kommentje:
Ő 7 éve házas, a felesége szereti és mégis félrement.
2022. dec. 10. 12:10
23/36 anonim válasza:
Volt erre irányuló statisztika amit évekkel ezelőtt olvastam, de ott a sales-be dolgozók voltak a dobogósok, nem az orvosok...
Mondjuk ott kevesebb a gerinc is, meg eleve az a hozzáállás, személyiség amit megkövetel, szóval abban még lehet is valami.
Én személy szerinte nm hiszem, hogy dokik között annyival több lenne, mint átlagban máshol, de biztos ott is előfrosul. Egy normál munkahelyen is féleqrnak, ha összemelegednek és a 2 fél vevő rá. Ez független a szakmájától.. Ha a jelleme olyan, hogy capre diem és xarok le mást, mint 14-es kifejtette, akkor valszeg félremegy ha a lehetőség ott lesz, ha pedig nem a jelleme tiltja hogy félqqrjon, akkor kevés eséllyel fog félremenni.
2022. dec. 10. 12:17
24/36 A kérdező kommentje:
Egyébként én is efelé hajlok, hogy sok a külső hajlamosító tényező, de a személyiség, amit az orvosi pálya megkíván az kompenzál is. Így igazából lényegtelen szakma szerint osztályozni, még ha statisztikailag ki is tud valami minta rajzolódni
2022. dec. 10. 12:20
25/36 anonim válasza:
Ez eléggé benne van a közvéleményben, hogy az orvosok sokszor összejönnek ápolónőkkel, rezidensekkel és valószínűleg nem alaptalan. Mindenhol ahol többnyire férfiak a vezetők és sok a női kolléga előfordul az ilyesmi. Színészeknél is sokan mondják, hogy létezik szereposztó dívány.
Ettől függetlenül az ember jelleme dönt elsősorban ilyen kérdésekben, aki nem akar, az nem megy félre, senki nem kényszeríti rá.
2022. dec. 10. 14:23
26/36 anonim válasza:
Igen, a többségük valóban ilyen. Ápolónő vagyok, egyszer kezdtem ki egy fiatal rezidens dokival, mert nagyon tetszett, nagyon kellemes társaság volt. Úgy éreztem, hogy simán tudnábo randizni. Komolyra gondoltam, nem pedig ügyeleti digidugira. Elutasított, hogy ne haragudjak, nagyon jól esik neki a gesztus, de neki barátnője van, akit nem akar megcsalni. Full korrekt volt a srác. Én elfogadtam és megmaradt a kollegális viszony, amíg ott dolgoztam. Szóval nem mindegyik ilyen undorító, de pont minap mesélte nekem a barátnőm (aki szintén ápolónő és még ott dolgozik abban a kórházban), hogy egy olyan doki kufircolt egy nővérkével suttyomban, akiről azt gondoltam, hogy soha az életben nem csalná meg az asszonyt. Tök véletlenül buktak le, egy másik doki rájuk nyitott és hat terjedt a sztori egyből. Emiatt sose választanék kollégát páromnak, főleg nem orvost. Gerinctelen a többség. Igen, sok a munkájuk, hatalmas nyomás van rajtuk, talán nem is fizetik meg őket, hisz az életmentés megbecsülhetetlen, de attól magánszemélyként nem kellene féreg módján gerinctelenül megalázni azt a partnert, akivel összeházasodott és családot alapított. Ők ilyenek, akinek beveszi a gyomra, az nyugodtan válasszon magának orvos párt. Én annyi ilyen digidugi sztorit hallottam 5 év alatt ott, hogy elment a kedvem az orvosoktól teljesen. A férjem teljesen mással (gépészettel) foglalkozik. Nem is akartam szakmabelit választani.
2022. dec. 10. 15:18
27/36 A kérdező kommentje:
Az 5 év alatt hallott sztorikban is házas emberek voltak? Mitől válnak gerinctelenné szerinted? Az orvosi munka miatt? Ez elég elkeserítő, bár ilyen alapon az ápolókat is be lehetne skatulyázni, akik belemennek a viszonyba.
2022. dec. 10. 15:27
28/36 anonim válasza:
Igen. Azok az orvosok, akikről nyíltan ment, hogy kufircolnak (a többségük ápolónőkkel) családos, nős emberek, férjek, családapák. Bizony. Mindegyik egytől egyig. Számomra azaz ember gerinctelen féreg, aki megcsalja a másikat, szeretőt tart stb. Velem is kezdtek ki orvosok, nem is egy, de az összeset elhajtottam. Az ilyen éjszakai pillangó mentalitású ápolónő miatt terjeng az is, hogy aki nővér, az rbanc is. Mi is be vagyunk skatulyázva. Én soha se feküdtem le orvossal, pedig lassan 10 éve a szakmámban vagyok.
2022. dec. 10. 15:34
29/36 A kérdező kommentje:
És mitől válnak ilyenné szerinted?
2022. dec. 10. 15:45
30/36 anonim válasza:
Szerintem a munka az oka. Sokat vannak bent a dolgozók. Volt, hogy heti szinten 5 napot 12 órában bent robotoltam, az orvosok meg van, hogy ilyen 26-28 órát vannak bent, ha ügyelnek. Az ember társas lény, mindenki igényli a kontaktot. Egy orvos nagyon k3v3se
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!