Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Szerintetek melyik fél aki...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek melyik fél aki könnyebben csábul el? A nő vagy a férfi hajlamosabb megcsalásra?

Figyelt kérdés

2018. okt. 6. 10:42
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
42%

A ferfi. Ők azt is képesek csalni akit szeretnek. A pszichologiája abban rejlik hogy az anyárol leválási folyamatban az érzelmeket nekik el kell különíteni a kielégülés érzésétol (ami babakorban az evésre irányul azaz ahogy az anyja táplálta kielégul az evéssel plusz szeretettel de később a szexuális kielégules során nagyon nem lenne jo ha az anyját látná a nőkben vagy forditva tehát külön válik nála az ösztön és érzelem. Oidipusz konfliktusnak hivják amiken a fiuk átesnek gyerekkorban.

Igy ha jön egy harmadik fél, érzelmek ide vagy oda, biztos hogy megkívánják.és lazán görcsök nelkul képesek lefekudni a masikkal, sokkal nagyobb önuralomra kell kepesek lenniuk ahhog hogy elutasitsanak egy nőt, mikozben egy nőnek az elutasitas alapbol jön.

2018. okt. 6. 11:01
 2/13 anonim ***** válasza:
90%
első, mi ez a bullshit, honnan szedted ezt?
2018. okt. 6. 11:27
 3/13 anonim ***** válasza:
72%

Elso, Eloszor is Oidipus KOMPLEXUS nem pedig konfliktus.

Velemenyem szerint az hogy ki mennyire konnyen csabul el az nem fugg nemtol hanem inkabb szemelyisegtol. Sokan fikazzak a pasikat mondvan hogy "huu de bunko tuti meg fog csalni mert a pasik mar csak ilyenek...stb" de ugyanugy a nok kozott is vannak olyan gerinctelenek akik csak kihasznaljak a sracokat. Plusz a kapcsolat allapotatol is fugg hogy kinek jut egyaltalan eszebe hogy megcsalja a masik felet. Van olyan aki "csak ugy mert ilyen vagyok" es van aki pedig gyava modon inkabb egy harmadik felhez menekul ahelyett hogy a kapcsolati problemait megbeszelne a parjaval.

Ez a baj mostansag (tisztelet a kivetelnek) hogy ha valami elromlik ahelyett hogy megjavitanank eldobjuk.

N

2018. okt. 6. 12:27
 4/13 anonim ***** válasza:
93%
Egyetértek a hármas válaszolóval. Szerintem is ez személyiségfüggö, nem nem függő.
2018. okt. 6. 12:43
 5/13 anonim ***** válasza:

Én is a 3. válaszolóval értek egyet.

Annyit még hozzátennék, hogy ezen kívül még az életkor is befolyásoló tényező. Személyes tapasztalat, hogy komoly kapcsolat esetén (legalább az eljegyzés megvolt) 40 alatt inkább a nők, felette inkább a férfiak lépnek félre többségében.

2018. okt. 6. 13:18
 6/13 anonim ***** válasza:
83%
Nem hinném, hogy nemhez kötődik. Inkább nevelés/személyiség kérdése szerintem.
2018. okt. 6. 13:30
 7/13 anonim ***** válasza:
40%

Sok összetevő függvénye.

Engem pl. akinek nagy melle és erős kisugárzása van, az azonnal el tud csábítani - ha akar. Teljesen függetlenül a korától és a "szépségétől".

Tapasztalatom szerint a legtöbb nő az esküvője után két évig megközelíthetetlen, kár energiát pazarolni rá.

De ha letelik a 2 év...

2018. okt. 6. 13:32
 8/13 anonim ***** válasza:
62%

#1 Úgy szeretem az ilyen áltudományos maszlagokat amiknek se alapja se értelme.

A kérdésre válaszolva pedig ez nem nemtől, hanem személyiségtől függ. Szerinten ugyan olyan arányban vannak nők is és férfiak is akik hajlamosak rá. Illetve ahogy öregszik az ember, tapasztal, szerintem megtanulja értékelni a kapcsolatát annyira, hogy ne lépjen félre.

2018. okt. 6. 13:33
 9/13 anonim ***** válasza:
28%
Nem nemtől függ,de ha nagyon erre akarod a választ nőként! mondom,hogy a nők. A pasik talán könnyebben lezárják a kapcsolatot ha nem működik jól,míg a nők inkább benneragadnak,de vágynak a lelkizésre,szeretetre,ölelésre. Nem vagyok egy csalfa nőszemély,viszont sok kapcsolatban élő bizalmát élvezem.
2018. okt. 6. 13:53
 10/13 anonim ***** válasza:
66%
Almási Kittit hallgatok mostanában. Szerinte 50-50. A különbség, hogy a nők ügyesebben titkolják, igy ritkábban derül ki.
2018. okt. 6. 22:29
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!