Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak! Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Igaz hogy az orvosok hajlamosabbak hutlensegre?
Figyelt kérdés
Velemenyeket kernek. Talalkoztam egy orvossal, kikezdett velem mikozben kapcsolatban volt, beleszerettem.
Szerintetek valoban tobb a megcsalas orvosok koreben, mint mas teruleten dolgozoknal vagy ez egyaltalan nem szakmatol fugg?
Nem. De érdekes, hogy hány naív hülye hisz házas embereknek és szeretnek beléjük. Belőlük elképesztően sokan vannak, főleg iskolázatlanok, alacsony IQ-val.
2022. dec. 10. 00:23
2/36 anonim válasza:
#1 egyetértek , de attól meg hogy a képébe olvasod nem fog nőni az IQ sajnos 😅
2022. dec. 10. 00:25
3/36 A kérdező kommentje:
Altalaban szerintem az emberek magukhoz hasonlo iskolazottsagu emberek koreben forognak es onnan is valasztanak. Es nem gondolom, hogy iskolazatlanok koreben gyakoribb a hazassagtores.
2022. dec. 10. 00:27
4/36 anonim válasza:
Nem a házasságtörés a gyakoribb, hanem az ilyen "alázatos, semmit se várok el és vakon szeretem, akkor is, ha egy gerinctelen idióta" viselkedés a gyakoribb. Azok, akiknek van logikája, előre látja, hogy hülyeség, amibe belemegy és ezért nem teszi.
2022. dec. 10. 00:28
5/36 anonim válasza:
"Altalaban szerintem az emberek magukhoz hasonlo iskolazottsagu emberek koreben forognak"
Orvoshoz csak orvosok járnak? :O Az igen! :DDDDD
Hát, pont erről beszélek... no comment.
2022. dec. 10. 00:29
6/36 anonim válasza:
ő egy orvos, vagy az orvosod? mert ha utóbbi, akkor súlyos etikai vétség.
2022. dec. 10. 00:30
7/36 anonim válasza:
5
ez bizony így van, az orvosok nagyrészt más orvosokkal házasodnak,, nagyon erős a házassági homogámia a körükben, így jönnek létre az orvosdinasztiák.
2022. dec. 10. 00:31
8/36 anonim válasza:
Kikezdett veled? Csak egy trófea vagy. Ne gondold túl. Elválni nem fog miattad.
2022. dec. 10. 00:47
9/36 A kérdező kommentje:
Igen, tudom. Teljesen elvagtam kettonk kozott a kapcsolatot, csak nagyon beleszerettem es mar fel eve ennek, de meg mindig nagyon faj es alig tudok gondolni masra.
Ha elvalt volna, akkor lehetett volna ebbol egy jo kapcsolat? Vagy ha valaki 3. fel miatt valik el, akkor annak altalaban ugyanugy boldogtalansag a vege?
2022. dec. 10. 01:11
10/36 anonim válasza:
Igen, hűtlenebbek. Ennek az az egyik oka, hogy sokszor "bent élnek" a kórházban, haza menni sincs idejük. Több időt töltenek a kollégáikkal, orvosokkal, ápolókkal, mint a családjukkal. Aztán elég nagy rajtuk a nyomás, például életmentő, de szimpla műtéteknél is. A stressz meg az összezártság megteszi a hatását. Ki kell ereszteni a gőzt, szóval gyakori a kórházakon belüli viszony. Én ezt hallottam.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!