Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Megcsalast észre venned a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Megcsalast észre venned a parodon?

Figyelt kérdés
Hogy viselkedik az aki megcsalja a párját? Egyszeri alkalommal csalja meg az maradhat titokban?
2022. dec. 6. 19:56
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
62%
#10 es , de ilyenek egy egyszeri megcsalásnál nincsenek. Vagy inkább nevezzük úgy, hogy alkalmi. Pl. benn kell maradni munkában valami miatt és épp a szimpatikus kolléga/kolléganő is benn maradt, csak ketten vannak, szó szót követ, megtörténik. A kolléga/nő is házas, tartania kell a száját. Munka után haza, "fáradtan" tusolás, tv, nincs kedve semmihez hisz fáradt. Nem is gondolsz rá, hogy mi történhetett. Elmegy 1-2 nap és mivel semmi sem történt, nem derült ki semmi, minden folytatódik a régi jó megszokott kerékvágásban. Soha többé nem történik meg, nem fognak hívni, üzengetni, irkálni stb. Megcsalt? Meg. Rájössz? Soha.
2022. dec. 6. 22:35
 12/19 anonim ***** válasza:
81%

A nőknél nehezebb ezt észrevenni, diszkrétebbek a férfiaknál. Viszont a nőknél gyakrabban van érzelem is, ilyenkor előfordulhat, hogy többet hisztizik otthon a kelleténél.

Amúgy az egyszeri eset szerintem is könnyebben rejtve marad mindkét nem esetében. Bár az is kiderülhet egy rossz pillanatban, veszekedéskor, jóindulatú barát/barátnő révén.

Állítom, hogy a közel 20 évig tartó házasságomban simán megcsalhatott volna a feleségem, nem vettem volna észre. Lett volna rá alkalma, olyan helyen dolgozott, hogy nem derült volna ki számomra.

2022. dec. 6. 23:01
 13/19 anonim ***** válasza:
13%

Aki azt mondja hogy észrevenné az általában idiota paranoiás nő. (Akit ha csalnak akkor pont ezért csalják, nagyon helyesen)

Férfiak meg lszrják.

2022. dec. 7. 06:45
 14/19 anonim ***** válasza:
76%
#13 Engem nagyon is zavarna, ha megcsalna. Talán észrevenném. Jelenleg nem gyanakszom, mert 20 évesen se volt ribi, de most biztos jobban fogom figyelni egy darabig. Ha egy gangbanges típusú nővel lennék (ami kizárt), folyamatosan paráznék hogy minden farkat megkóstól, csak kíváncsiságból.
2022. dec. 7. 08:23
 15/19 anonim ***** válasza:
89%
Hát én nem vettem észre, mert ki mint él, úgy ítél alapon gondolkodtam. Pedig ennél egyértelműbb jelek nem is lehettek volna.
2022. dec. 7. 08:50
 16/19 anonim ***** válasza:
15 mik voltak a jelek?
2022. dec. 7. 21:56
 17/19 anonim ***** válasza:
100%
Elhanyagolt,nem volt szex,nem vette fel a telefont,később ért haza,veszekedés provokált,hogy elmehessen otthonról,szemmel láthatólag boldogtalan volt otthon,telefonja ki sem szakadt a kezéből.
2022. dec. 8. 04:12
 18/19 anonim ***** válasza:

Nem vettem észre, ugyanis pontosan nulla jele volt.

Viselkedése nem változott, a szexben is ugyanolyan volt (ő azt mondta, hogy kicsi a libidója, így a heti 3 elég - de mindig, kapcs. kezdete óta)

Mint kiderült, munkaidőben történt a dolog - "kijárós" ebészünetben, csak éppen ő nem normális kajáért ment.

Nem lett tollászkodóbb, nem volt hangulatváltozás, vagy ruhatár frissítés, másik telefon, dugdosott telefon, másik facebook vagy bármi.

2022. dec. 11. 07:33
 19/19 anonim ***** válasza:
100%
18as,akkor,hogy bukott le?
2022. dec. 11. 10:30
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!