Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Az érzelmi megcsalás is bír...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Az érzelmi megcsalás is bír akkora jelentőséggel egy kapcsolatban, mint ha fizikailag is történik valami?

Figyelt kérdés

Például a pár egyik tagja, beszélget emberekkel szexuális témáról, fantáziákról a beszélgető társával kapcsolatosan. Bizonyos emberrel, emberekkel napi szinten. Persze mindezt titokban. Esetleg fényképet is küld magáról, akár hiányos öltözetben, vagy anélkül. Tegyük fel nem napi téma a szex, de gyakran előjön.

Ha a valódi párja megtudja, hogyan lehet lereagálni? Folytatható így egy kapcsolat? A "bűnös fél" le tud erről mondani, vagy később fizikai is lehet?

Várnám az értelmes véleményeket.

A kérdés álltalános, tehát nem nemhez kötött. Az elkövető/elsszenvedő mindkét nem lehet.

2022. dec. 6. 15:07
1 2
 1/19 anonim ***** válasza:
85%
Nálam szakító ok, nem fér bele.
2022. dec. 6. 15:09
 2/19 anonim ***** válasza:
100%

Sokaknál ez is megcsalás kategória és lapátra teszik a másikat, teljes mértékben megértem.

Van akinél a fizikai szex okés, de érzelmek kizárva.

Nem vagyunk egyformák.

2022. dec. 6. 15:10
 3/19 anonim ***** válasza:
1%

Nem hinném hogy ez szakító ok lenne! Pont hogy erősítheti is a kapcsolatot!

Meg kell szabni a határokat! Ha kellőképp intelligens a beszélgető partner, akkor nincs mitől tartani! Ha ki is derül, és a másik fél hisztizik, az gyerekes dolog. A beszélgetés egy lelki és nem testi kapcsolat!

Lelkileg is lehet megcsalni valakit, de ehhez a határokat át kell lépni!

Egy párkapcsolatban élő nő nek nem lehetnek csak barátnői? Ez kissé abszurd dolog!

2022. dec. 6. 15:19
 4/19 anonim ***** válasza:
84%

A szexualitásról is többféleképpen lehet beszélgetni. Ha valaki általánosságban beszélget róla az nem zavarna, ellenben ha a szexuális életünket beszélné ki akkor elgondolkoznék.

A hiányos öltözetben lévő képeket meg nem véletlenül küldözgetnek az emberek egymásnak.

Én csak a szexuális élet kibeszélése és meztelen/félmeztelen képek mutogatása miatt szakítanék.

2022. dec. 6. 15:25
 5/19 A kérdező kommentje:

Lényegében egyet értek veled.

Szerinted ilyen, napi szinten tartott beszélgetés, későbbiekben nem lehet több, mint beszélgetés? Előbb-utóbb kötödést szülhet a másikhoz. A hormonok pedig nem kérdezik, szabad e, vagy sem, hanem teszik a dolgukat.

2022. dec. 6. 15:26
 6/19 A kérdező kommentje:

Mint a kérdésben is szerepel nem a párjával való szexualitás kerül gyakran napirendre, hanem egymással történőről való fantáziák.

2022. dec. 6. 15:28
 7/19 anonim ***** válasza:
100%

Nekem nem fer ez bele, engem csaltak meg erzelmileg, nem volt kellemes olvasni ahogy beszelt a masik novel, hasonlokat mondott neki mint nekem..

Es titkolta is. Persze regebben nagyon odaig volt azert a csajert szoval egyertelmu volt hogy en csak ilyen potlek vagyok. A csaj kuldott is neki kepeket.

Ez engem nagyon osszetort, szerintem ez rosszabb mint a testi megcsalas.

2022. dec. 6. 15:36
 8/19 anonim ***** válasza:
40%

Ez nem érzelmi megcsalás.

"Persze mindezt titokban." - Attól megcsalás.

2022. dec. 6. 15:37
 9/19 A kérdező kommentje:

Köszi, és megértem.

Valami hasonlót várok a másik nem megélésével kapcsolatban is. Ami nem biztos, hogy ilyen eredménnyel zárult.

2022. dec. 6. 15:41
 10/19 anonim ***** válasza:
100%

Kedves #6-os (kérdező), elolvastam mégegyszer (lassabban).

Ez esetben én egy előjelnek venném és szakítanék, mert eleve nezen bízok meg fiúkban/férfiakban. Főleg, hogy még titkolta is...

2022. dec. 6. 15:45
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!