Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fizikailag szűz vagyok?több lent 18l
Figyelt kérdés
2éve maszturbálok csiklóval és újjazom is magam de fiúval soha nem voltam csak netes szexben volt részem2022. aug. 24. 22:08
A kérdező szavazást indított:
szűz vagy
is is
nem vagy szűz
90 szavazat
2/11 anonim válasza:
Tudod mit jelent a szüzesség, így 18 éves fejjel, vagy sem, ez az igazi kérdés .
3/11 anonim válasza:
Szűz vagy. A masztitól vagy az ujjazástól nem veszíthetted el, a netes szextől meg főleg nem!
4/11 anonim válasza:
Google a barátod, meg ne melegedni járj biológia órára, és akkor megtudod.
5/11 anonim válasza:
Netes szex? Nagyon izgi lehetett!
6/11 anonim válasza:
A szüzesség inkább elméleti dolog, azt jelenti, hogy még nem hatolt be pénisz a puncidba. Akkor ez a kritérium még fennáll. Tehát szűz vagy. Attól csináld nyugodtan, amit csak élvezel, majd eljön az ideje annak is.
7/11 anonim válasza:
Csatlakozom a #6-oshoz erkölcsi értelemben még szűz vagy. "Fizikailag"... van akinek nincs is szűzhártyája, illetve egy bizonyos életkor után spontán átszakad. Nagyon sok pasi a csiklót alig találja meg, nemhogy a szűzhártyát észrevegye hol van.
8/11 anonim válasza:
Igen szűz vagy. És előttem 6, 7, jól írta.
9/11 anonim válasza:
Szűz vagy!
De ezen a legkönnyebb változtatni.
10/11 anonim válasza:
Szűz lányt még nem nyaltam, de szeretnék! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!