Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha csak gumiban szexeltem eddig, akkor fizikailag szűz vagyok, erkölcsileg pedig nem?
😂😂😂😂😂
Nem. Nem vagy szűz. Egy részt nincs szűzhárnyád (ami még magában nem jelenti azt h nem vagy szűz!) de attól viszont elveszted a szűzességed hogy lefegszel valakivel. (Szűz=még nem szexelt)
Őszintén nem tudom hogy ez egx komoly kérdés volt e de jót nevettem köszi😂
pénisz kotonnal=élőlény
dildó=nem élőlény.
ha élőlény merev nemi szerve hatol be a puniba vagy a fenekedbe,akkor már nem vagy szűz,ha volt rajta gumi ha nem.
Egy fokkal mindenkepp közelebb vagy a szüzességhez mint azok a lanyok akiknek ki tudja hány ferfi ondoja bomlik a huvelyében.
Leendő baratod helyeben en ezt nagyra értékelném!
Érthető!
Ugyan annyira igaz, hogy amikor leszopsz egy másik pasit, de előtte azt mondod "no homo", akkor az nem homoszexuális. Csak annál kell vigyázni, hogy 20 percenként ki kell mondani a "no homo"-t, mert ha elfelejted, akkor homokos leszel!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!