Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, nők, akik voltak már együtt fizikailag gyengébb pasival. Zavart? Fura volt? Vagy nem számít semmit?
12 évet küzdősportoltam egyre keményebb műfajokban (karate, majd krav-maga). El kellett fogadnom, hogy a pasik jelentős része gyengébb nálam, még ha ez nem is látszik rajtuk elsőre, az elején fura volt, de megtanultam inkább a jellemet figyelni.
Viszont szeretek néha irányítani is az ágyban, és a pasik nagy része amúgy ezt élvezi is, ha néha nekiesek, leteperem, és szinte "megerőszakolom" :P
Persze nem mindig ilyen a szex.
Köszi mindenkinek az eddigi válaszokat!
6-os, mi a helyzet a nagyon gyenge pasikkal, akiken ez egyből látszik? Gondolom elég óvatosnak kell lenned, hogy nehogy baja legyen? Ha jól értem, akkor alapvetően nem jön be, hogy erősebb vagy a pasiknál, de hozzászoktál és most már tetszik is? Remélem nem veszed vallatásnak 😅
Úgy valahogy, hozzászoktam, és van ami tetszik is benne :)
Néha egy-egy estére volt, hogy befűzettem magam kifejezetten gyengécske alkatú pasikkal, mikor nagyon kancás voltam, és nagyon ki akartam élni valakin a lehengerlős énemet. Asszem élvezték :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!