Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Az érzelmi megcsalás is bír akkora jelentőséggel egy kapcsolatban, mint ha fizikailag is történik valami?
Például a pár egyik tagja, beszélget emberekkel szexuális témáról, fantáziákról a beszélgető társával kapcsolatosan. Bizonyos emberrel, emberekkel napi szinten. Persze mindezt titokban. Esetleg fényképet is küld magáról, akár hiányos öltözetben, vagy anélkül. Tegyük fel nem napi téma a szex, de gyakran előjön.
Ha a valódi párja megtudja, hogyan lehet lereagálni? Folytatható így egy kapcsolat? A "bűnös fél" le tud erről mondani, vagy később fizikai is lehet?
Várnám az értelmes véleményeket.
A kérdés álltalános, tehát nem nemhez kötött. Az elkövető/elsszenvedő mindkét nem lehet.
3 vagyok.
Kedves kérdező, én azért írtam, hogy a határokat ha betartják!Lelki kötődés, igen lehet. Mert akivel meg tudod osztani a problémáid. Az egy idő után, a bizalmasoddá lesz. Egy ilyen kapcsolat, abból a szempontból előnyös, és most nem leszek túl népszerű. Mert legalább van kihez fordulni, aki már ismer minket, és tudja mire van szükségünk. Most ez legyen, testi vagy lelki szükséglet, igény.
Érdekes meglátás.
Olvasatomban ez azt jelenti, ha igény úgy adja, akár meg is tennéd vele, nem csak beszélnél róla.
Szia!
Én szakítanék azonnal, egyrészt mert meztelen/félmeztelen képeket miért kuldozget másnak? Másrészt miért írogat/chatelget szexuális töltetűen idegenekkel? Ezzel kb a bizalmat rombolja le a másikban. Én nem szórakoznék, tilt/töröl pusztulj az életemből.
33/F
A tény, hogy ezt a kérdést felteszed (ezekkel a részletekkel), mutatja, hogy már károsodtál benne, mert eltolódott a valóságérzékelésed. Ami egyértelműen nem fér bele egy párkapcsolatba (csak egy kölcsönösen EGYETÉRTŐ megegyezésen alapuló nyitott kapcsolatban – bár számomra már az is beteg, de legalább korrektség lengi körül), az számodra még kérdéses. :(
Sajnálom… Velem is volt ilyen. Ott figyeltem a monitoron, hozzáférve a másik fiókjához, ahogy csetelgetnek puncikról, farkakról. Ez nem párkapcsolat. Remélem nem vagy olyan csapdában, hogy pl. közös ingatlan, közös hitel, gyerek stb. :(
Szerencsésebb vagyok mint gondolod. :)
#17 akkor jut f.rok bőven?
Amugy nekem egyik sem jobb, de a testinél csak full kidobnám a párom, míg a lelkinél egy igazi görényneknis gondolnám.
Nem jut !
Meg vagyok elégedve a sajátommal.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!