Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Megcsalast észre venned a parodon?
#2es és #3 as..ja persze,😁 másképp nem is lehet.
Mert még soha nem volt olyan, hogy valaki abszolút biztos volt magában közben pedig a fél város tudta már, hogy csalják az illetőt. Pont az ilyeket a legkönnyebb mert az ilyen holtbiztos abban, hogy ez bizony lehetetlen. De úgy legyen.
Olvastam egy vicceset ezzek kapcsolatban.
-túl kedves: bűntudatból kompenzál
-túl bunkó: ha visszabunkózol és kiderül, arra tud mutogatni, hogy na ezért lettél megcsalva
-normális: rutinos megcsaló aki tisztában van vele, hogy a fenti két viselkedés elárulná
.....senki sincs biztonságban.😱
A kérdés arra irányult, hogy te önmagad észre veszed-e, nem általánosságban.
Persze, hogy vannak olyanok, akik nem veszik észre, mert a párja nagyon ügyes, vagy ő nem ismeri a társát.
Én ismerem és ha megvaltozik a viselkedése felém, pl. kevés vagy 0 szex, vagy elhanyagol más téren, amikor eddig minden oké volt az szerintem egyértelműen azt jelenti, hogy valaki van a képben.
Én KISZAGOLNÁM 🤣 De szerintem úgy saccperkábé 99%-unk :D
Minden idegen szagot megérzek pedig a tavalyi covidom óta nem vagyok százszázalékos.
Ez szerintem is teljesen egyedi. Valaki olyan profin csinálja, hogy az életben rá nem jössz, max ha az is komollyá válik, más pedig már első alkalommal "elszúr" valamit, azaz nyoma marad.
Lényeg hogy ne féltékenykedj, ha nem vagy 100% biztos a dologban, mert az egy ártatlannak nagyon bántó tud lenni, és a kapcsolat végét is jelentheti.
Persze azért a nyitott szem bem árt.
Ezt így konkrétan nem tudom megmondani, mert ez még nem történt meg. Viszont észreveszem, ha megváltozik, észreveszem, ha hazudik, észreveszem, ha valami nincs köztünk rendben. Vagyok annyira elszánt, hogy ilyenkor kiderítsem mi van emögött, akkor is, ha nem mondja el, de egyébként azt a hitet vallom - illetve erősítem meg tapasztalatból -, hogy nem az a lényeg, hogy megcsalt-e, hanem a fent említett észlelések önmagukban. Az a lényeg, hogy a saját kapcsolatunkon dolgozzunk, mert amikor ezek felmerülnek - amik megelőzik a konkrét megcsalást - az már eleve olyan probléma, amin javítani kell. Az, hogy most konkrétan megcsalt-e vagy nem, az már részletkérdés, a fene megette, ha már ott tartunk.
A mi kapcsolatunkban legalábbis én így látom. Viszont én 9 éve vagyok a párommal, gyakorlatilag együtt nőttünk fel, nagyon jól ismerjük egymás rezdüléseit. Ezért bízok ennyire a megérzéseimben (meg mert több esetben is bebizonyosodott számomra, hogy lehet).
Egy új kapcsolatban ha valaki akar, biztos át tudna verni, mert hiába ismerem fel jól az emberek viselkedését, elsőre mindenkiről jót feltételezek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!