Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mennyire lenne jogos megverni az öcsémet és a páromat/jegyesemet, akik a hátam mögött megcsaltak?
"ezt a szégyent nem tudom elfogadni"
Kinek a szégyene?
Akik a hátad mögött összejöttek.
Távozz higgadtan és méltósággal.
A 21 éves még nem érett jegyesi feladatokra. Nem a klasszikus családmodellek világát érjük, nagyon ritkán jön hosszú távon is be az, ha egy nő ilyen fiatalon házasodik. Úgyhogy azért te se gondolhattad komolyan, hogy egy tini kor végét élő nő (szociológia szempontjából a 21 még kamaszkor végének számít) komolyan készen áll a házasságra. Ettől eltekintve nyilván gerinctelen dolgot tett, de te is túlságosan naiv és idealista vagy.
Az öcséd tényleg egy féreg. Valószínűleg alapvetően is van valami viszály vagy testvérféltékenység köztetek. Ha ezt nem sikerült eddig megoldani akkor ezek után pláne nem fogjátok tudni. A kapcsolatmegszakítás a legjobb opció.
A verekedés még azt mondanám öcséddel belefér ha 5 évesek vagytok, de egy nőt megütni még ilyen eset után sem társadalmilag elfogadott.
Én azt gondolom, hogy ha dühlevezésnek egyből fizikai bántalmazás jut eszedbe, akkor veled is nagy gondok lehetnek.
Öcsinek én adtam volna egy darab nagy maflást, de megverni nincs értelme.
Kicsit még hálás is lehetsz nekik hogy időben megmutatták mindketten mekkora férgek. Jobb ezzel minél hamarabb tisztában lenni.
#2 hajaj mennyi ilyet látok, hogy 18 vagy 19 éves kiscsaj aztán ott villog a gyűrű az ujján. Közben 2t nem mer szólni. Ez a divat mostanság, csak a srácok félnek, hogy valaki "lenyúlja" a csajukat és azért. Nem tudom.
Amúgy a kérdésre. Ignoráld őket egy életre. Fájdalmas, de a bosszú nem éri meg. Sz.rd le őket magasról. Keress egy rendes nőt, fiatal vagy
Egy nálad sokkal gyengébb nőt megverni, az aztán nagy dicsőség lenne.
Értem, amiért haragszol, engem is csaltak meg, de ostobaságok helyett kiléptem a kapcsolatból, ők meg éljenek csak együtt.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!