Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek csak az megcsalas ha fizikai dolog tortenik mas emberrel?
2
Szamomra igen, at is eltem, de ugy vettem eszre,hogy a megcsalas szo hallatan az embereknek egybol az jut eszebe,hogy biztos lefekudt massal.
"Ha a párod meztelen fotókat küldene másnak, szexchetelgetne vagy másba lenne szerelmes, az számodra nem lenne megcsalás?"
Konkrétan nem megcsalás, de bőven szakítóok.
Mi az hogy konkrétan nem megcsalas utolsó?
A megcsalás jelentése nem jelent fizikai tettet, de tartalmazhatja azt. A szó jelentésével nem vagytok tisztában :D
Nem feltetlen kell fizikai történés , hogy megcsalj valakit, csak a köznyelv általában olyankor használja.
Ilyen alapon soha, semmilyen körülmények között ne gondolj másra??? Akkor már minden egyes ember megcsaló...
Van érzelmi meg van fizikai megcsalás, az utóbbi szerepel tényleges megcsalásként a köztudatban. De hogy melyik a "súlyosabb" azt esete válogatja.
Az érzelminél nincs tett, tehát a másik fél részéről könnyebben megbocsátható (hisz mint mondják: a tettek beszélnek),
viszont sok esetben az érzelmi megcsalás magát a megcsalót mélyebben érinti, mint egy alkalmi a testi kontakt.
Az érzelmi megcsalás következménye legtöbb esetben fizikai. Vannak kivételek, de én továbbra elveszíteném a bizalmamat a másik fél iránt.
Mondjuk egy fiatal, rendkívül csinos, szexi lány tesz ilyet egy egyébként átlagos külsejű kicsit idősebb pasival, ott lehet dominálna, hogy "ilyen nőt úgysem kapok másikat", és megbocsájtja.
Nem?
47 vagyok, és simán meg is ....., ha ahhoz adódik kedvem. Mivel kiderült számomra, hogy van pasija, az akkor 21 éves lánynak, tovább megyek, vőlegénye, így le tettem az irányú szándékomról. Mindenesetre velem konrétan megcsalta érzelmileg, kaptam fotókat is, pedig nem is kértem. Kaptam szexuális együtlétünkről szóló fantáziákat, és sorolhatnám még. Ne találkoztunk soha, pedig nem is él messzire.
Miért? Azért mert nem úgy kezeltem mint egy 21 éves lányt, (mondjuk írásaiból simán lehetne akár 30 is, tehát korához képeset érettebb), kíváncsi voltam rá, milyen Ő. Érdeklődés, kis humor, magabiztosság, érzelmi nyugalom, és még sorolhatnák itt is jónéhányat ami meg tud fogni, egy amúgy szép, és nem mellesleg okos lányt is. Pénzre, autóra, fuxra, stb, csak a lotyók buknak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!