Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Ki hogy javitotta meg?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ki hogy javitotta meg?

Figyelt kérdés

Rettenetes helyzetben vagyok,ugyanis házasságban élek,de havi egy alkalommal van kb szex.

(Mielôtt bárki elkezdené,NEM,NEM CSAL MEG A FÉRJEM,ezt fixen tudom)

Napi szinten marcangolom magam ezen,és kínoz ez az egész.

Lett egy közös gyermekünk,aki tény és való hogy nem egyszerű gyermek.

(Kb azóta nulla alvásunk van)

Sokszor hamarabb alszik a férjem mint a gyerek.

Én jószerivel állandóan maszturbálok,’fiatal létemre’ nincs szex.

Ebből kővetkezik,hogy persze agyban tovább mentem,hogy ez így nem lehet félremegyek.

Nyilván jelentkező mindig van.

Ez egy ideje így megy,mikor megingok agyilag,valami mindig visszaránt hogy ezt nem tehetem meg a férjemmel,na meg csak bonyodalom lesz belőle,nem kell a cirkusz.

De tényleg mindig van vmi fáradt,beteg,gyerek stb.

Azon túl vagyunk hogy beszélünk,ezerszer átbeszéltük-változtat,de semmi nem változik.

Nyilván a maszturbálás kb semmi,persze a gyerek miatt én is fáradt vagyok de nem örökké.

Valakinek esetleg tipp mit tudok még tenni?

2022. nov. 29. 19:03
1 2 3 4
 11/31 anonim ***** válasza:
77%
Ugyanez a helyzet nálunk is csak 2 gyerek van. A férjemmel átbeszéltük mi is többször a dolgokat, nem változik semmi. Vegyél egy jó vibrátort (nekem is van, nem tökéletes, de átmeneti megoldásnak jó) és keress egy jó szeretőt.
2022. nov. 29. 21:03
 12/31 anonim ***** válasza:
70%

Nálunk ugyan ez csak férfiként. Nagyon ritka a szex, pedig fiatalok vagyunk. A gyerek pedig sok energiát elvesz. Fejben én is eljátszottam a szerető gonsolatával, de lépéseket nem tettem érte.

Férfiaknál nem állnak sorban a jelentkezők. A férfiak állnak sorban :)

2022. nov. 29. 22:27
 13/31 anonim ***** válasza:
55%

12. Hát igen, ezzel én is ugyanígy vagyok! Fura hogy a normális férfiakat a pálya szélére küldik otthon, addig a tahó, drogfüggő, szédelgő, lusta férjekért meg odáig vannak.

Ha szeretőn gondolkozol felejtsd el, ugyanis a szerető kategóriában sem a rendes férfiak a kelendők.

Biztos hallottad már a nőktől hogy mire izgulnak fel! Az emberállatra, aki elveszi azt ami kell neki. Gondolj erre. Tudom te sem leszel ilyen, szóval csak csináld a házimunkát, vidd haza a pénzt, főzzél, legyél a gyerekkel, aztán konstatáld otthon is és itt is, hogy ez kevés, ez az alap, ezért neked semmi sem jár. Ha kihúzod magad a munkából, elkezdesz paraszt lenni, akkor meg te vagya mocsok szemétláda.

Szerintem a férfiak többségének nincs meg a megfelelő külseje és viselkedése ahhoz, hogy szexuálisan vonzódjon hozzá egy nő. Tulajdonképpen ha papíron egy főnyeremény vagy, mindent megteszel, figyelmes, kiszolgálod a családod stb., de nem vagy egy tesztoszteron bomba, akkor az unalmas kategóriába tartozol, és rávágják hogy amit teszel az alap.

Ha viszont egy szexbálvány vagy a külsőd alapján, lehetsz te akármekkora tróger is, egész életedben tálcán kínálják magukat a nők, még akkor is ha házas vagy. Otthon meg az asszony bármit elnéz neked, csak legyen szex. Hát ez van! Én már régen nem küzdök ez ellen. 20 év házasságban évente 2-3 szex. Na jó, az is erős túlzás.

Az ismerősi körömben szintén, az a pár barátom aki meg rosszfiú, még most is rommá szexeli magát.

Te hiába játszol el a szerető gondolatával, gyakorlatban nem lesz belőle semmi. Te nem vagy rosszfiú, ezt már ide érzem. A nőknek nem jófiú kell, főleg nem szeretőnek!

2022. nov. 29. 22:42
 14/31 Mathus ***** válasza:
47%
#9: nyilván top1 szex nem lesz potencianövelővel sem, de valami igen. műtéti megoldások is vannak, bár az iszonyat drága. attól függ mennyire KELL neked a férjed, mint ember.
2022. nov. 29. 23:08
 15/31 anonim ***** válasza:
77%
14. Nekem az jön le ilyenkor, hogy a kérdezőnek a szex kell, ezért akarja a párját "megjavítani". Mint ember meg ő van mellette, ez van, ezen nem akar változtatni. Jó van az úgy ahogy van, nem egy nagy extra. de legalább szex legyen. Hajjj de sokan vannak így! Fordítva is! Nem szexel a feleség, meg y pávatánc, a teperés, majd 10 év múlva rájön a férj is, hogy felejtős már neki a szex.
2022. nov. 29. 23:17
 16/31 Mathus ***** válasza:
76%
#15: nálunk is ez van, hogy 10 éve semmise, csak a kibúvó-keresés, hogy miért nem. de válni nem akar, mert a kényelmet feladni nem akarja, csak a hitegetés megy, közben meg elszállt az életem.
2022. nov. 29. 23:23
 17/31 anonim ***** válasza:
28%

Nekem már elszállt! A női ismerősi körömben a feleségemet egy született idiótának tartják, hogy főnyeremény férj vagyok, de őnagysága csak pöffeszkedik, szekál, szexmegvonással és lelki terrorral büntet. Az évek alatt leépítette az önbizalmam, tényleg azt érzem hogy mindenben kevés vagyok, mindig hibázok, és már el is hiszem hogy nem érdemlek meg semmit. Annyiszor hallottam már hogy itt sem vagyok jó, ott sem, mit akarok én szexet, örüljek ha egy hónapban egyszer a rendelkezésemre áll 5 percre. Hova gondolok én hogy majd ő kedveskedik nekem, egy férfi legyen kemény, a férfi dolga hogy a hátán cipelje a családot, megóvja minden rossztól. Nálunk elég ha egyszer hibázol, pl. nem mosod el egyből a tányérodat, ez egy hónap szexmegvonás. Vagy éppen rámkérdez hogy a gyereknek mikor lesz a matek dolgozata és miből, ha nem tudom, megint egy hónap szexmegvonás. Vagy ha nem vagyok éhes este 8-kor a vacsoránál, akkor szerinte kivonom magam a családból, ez megint 1 hónap szexmegvonás. 900EFt a fizetésem, mellette van egy kis vállalkozásom. Ha erről merek beszélni, az 1 hónap szexmegvonás, mert én csak magamról tudok beszélni szerinte. Ha a szüleimet megemlítem, az egy hónap szexmegvonás, mert szerinte én nem tudok elszakadni tőlük, és gyerekes vagyok. Ha megborotválkozok, lezuhanyzok, rendbe teszem magam este, és ő ezt meglátja, egy hónap szexmegvonás, mert szexista vagyok, és ezzel a viselkedésemmel csak a szexre akarom őt használni. Jár a bünti! Ha nem hívom fel telefonon. Bünti. Ha felhívom és zavarom. Bünti, mert önző vagyok. A múltkor a kocsinak lett valami filléres baja, felhívtam hogy tudjon róla. Leordította a fejem, hogy én csak a pénzt viszem a háztól (Kb. 1.300.000Ft-ot hozok haza/hó, az autónak lett 20EFt-os baja). Majd normális hangnemben közöltem vele hogy használatból adódó alkatrészkopás az egész, akkor jött ez egy hónapos szexmegvonás, mert hogy én leugattam, és milyen hangnemben beszélek vele. Házassági évfordulónk napján nem voltam otthon, mert el kellett utazni munka ügyben. Gondoltam meglepem, lefoglaltam egy asztalt a kedvenc éttermünkben. Mondtam is neki, erre azzal jött hogy köszi de nem kér ebből, egy figyelmetlen alak vagyok... iiiiigen, egy hónap szexmegvonás! :D

Kérdezhetitek, hogy akkor van egyáltalán szex? Rövid válaszom: nincs!

Egy hónapban összehozok 5-6 egyhónapos szexmegvonást, így lehetetlen. Persze én vagyok a sótlan, figyelmetlen, nem törődő, rossz szerető, rossz apa, minden ami csak negatív! Elmentünk tengerpartra nyaralni 10 napra, de már a repülőn felhívta a figyelmem, hogy ne csesszem el a nyaralást azzal, hogy szexuálisan próbálkozom nála.

A kedvencem az volt, amikor megkérdeztem tőle hogy mit csináljak neki az ágyban hogy jó legyen neki. A végzetes szót kiejtettem, hogy szeretné-e orálisan? Mármint hogy én neki! Erre felkapta a vizet, hogy gyomorforgató aberrált barom vagyok! Na ebből lett fél év bünti!

2022. nov. 29. 23:50
 18/31 anonim ***** válasza:
Végre egy ítélkezés mentes józan válaszok a kérdés alatt!
2022. nov. 30. 03:33
 19/31 anonim ***** válasza:
69%

"nálunk is ez van, hogy 10 éve semmise, csak a kibúvó-keresés, hogy miért nem. de válni nem akar, mert a kényelmet feladni nem akarja, csak a hitegetés megy, közben meg elszállt az életem."

És te meg simán hagyod, hitegessen. Ez viszont már a te hibád. Egyszer be kellene látni, hogy jobb nem lesz vele a házasélet. Te sem lépsz ki belőle továbbra sem, tehát neked is jó ez így, különben nem várnál ennyit a nyilvánvaló semmire. Én elhiszem, hogy a házasságot nem egyszerű feladni, de abban is hiszek, hogy a saját életünket nem muszáj tönkretenni azért, mert van egy papír az együttlétről.Aki benne marad, az ne panaszkodjon, mert neki is adott a választás lehetősége. Ha nem él vele, az nem a másik fél hibája. Az bizony a sajátja. Nem kötelező fenntartani minden házasságot, ha ennyire nem megy együtt a feleknek.

2022. nov. 30. 05:12
 20/31 anonim ***** válasza:
100%

#19-es,azért a #17-es se piskóta,sőt.

Durva,hogy EGYES feleségek mit meg nem engednek maguknak,de,hogy ezt EGYES férjek,hagyják is?!

#19-nek igaza van,semmi sem kötelező...!

2022. nov. 30. 05:44
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!