Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Férfiak nagy részének a Tinder javította vagy rontotta az esélyeit?
Arra hogy alkalmi vagy tartós kapcsolatot találjanak.
Nyilvánvaló hogy mivel a nők Tinderen elképesztő mennyiségű megkeresést kapnak, ezért úgy szelektálnak hogy értelemszerűen csak a top 1%-nyi férfit veszik figyelembe.
Ha belegondolunk ez fordítva is úgyanígy működne: ha egy férfi iránt óriási mennyiségű nő érdeklődik, ő sem tudja az összeset végig "castingolni" szóval elkezd szelektálni és csak a ránézésre legtökéletesebbek közül választ.
4-es: élőben sem jobb a helyzet már, pontosan az online kizárólag külső alapú társkeresés elterjedése miatt.
Gondolj bele amikor egy átlag, még normális értékrendű és gondolkodásű nő regisztrál Tinderr vagy bármelyik jobbra-balra húzkodós társkeresőre, ÖMLENI fog rá a "pozitív" megerősítés: lájkok, mathc-ek tömkelege, akár a legjobban kinéző pasikkal is folyamatosan. Egy idő után elkezdi az átlag, normális nő is királynőnek érezni magát emiatt, szóval "élőben" is már csak a "top kategóriás" férfiakkal lesz hajlandó leaállni, akár csak egy nyamvadt randira is...
Nem vagyok top 1%.
Mégis a Tinderen ismertem meg a feleségemet. Akkor voltam 49 éves.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!