Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csak szerintem árasztották el a Tindert a kamu profilok?
Az áll, hogy a normális nők nem használnak már Tindert, maradtak az ilyen felszínes magamutogató nők Tinderen, akik vagy egoboostot, vagy instagram követőket gyűjtenek, vagy valami ránézésre gazdagabb faszit keresnek, aki szponzorálja a wannabe influenszer életüket.
Legalább is itt vidéken sajnos csak ilyen nőket dobál fel nekem a Tinder, és már kezdek ráunni, lehet, hogy a normális nőket nem Tinderen kéne keresni? De akkor hol? :D Menjek oda random a buszmegállóban beszélgetni vagy mi :D
Nőként (magamat átlagosnak gondolóként) mondom, hogy számomra a tinder baromi ijesztő, ezért sem regiznék fel oda, és szerintem sok más normális nő is így van vele.
Gondolom az oldal üzemeltetőinek is feltűnt, hogy nagy a kiegyensúlyozatlanság a nemek között, ezért sztem simán lehet, hogy csalinak bedobtak ilyen photoshopolt kamu női profilokat.
Nem csak szerinted. Tele van szervkereskedőkkel akik Alica Schmidt képeit használják.
Ha nincs ott a kék pipa a profilnál akkor azonnal off.
Ha ott van akkor esetleg tényleg azzal a nővel beszélgestz.
Sok no ismerősöm van, köztük barátaim is, akik a tinderen ismerkednek, és mindegyik normális.
Két páromat is ott ismertem meg, a másodikkal együtt is elunk már.
Ugyanazok az emberek vannak fent, akik a “való életben” is ismerkednek, szerintem semmivel nem rosszabb, mint személyesen ismerkedni.
Nekem nem volt lehetőségem nagyon, nem igazán mertek odajönni hozzam a férfiak, egyetemen főleg nők vettek körül, buliba nem jartam, nincs nagy baráti társaságom, nem nagyon volt más lehetőség. De összejött és ez a lényeg :D
23N
"lehet, hogy a normális nőket nem Tinderen kéne keresni? De akkor hol? :D Menjek oda random a buszmegállóban beszélgetni vagy mi :D"
Ha nem lennél szerencsétlen, eddig is a való életben ismerkedtél volna!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!