Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Csak szerintem árasztották el...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Magnus the Red kérdése:

Csak szerintem árasztották el a Tindert a kamu profilok?

Figyelt kérdés
Az alkalmazást gyakorlatilag ellepték a feltűnően csinos, modellalkatú huszonéves csajok gyanús profiljai. Közös jellemzőjük, hogy általában valami puccos helyen pózolnak, koktélokat szorongatva, és közben bájolognak a kamerának. Az átlagosabb, hétköznapi – és ezért valósnak érződő – nők meg egész egyszerűen eltűntek az oldalról, csak elvétve bukkan fel 1-2 ilyen profil. Ezzel próbálják a kiéhezett férfiakat a Tinderre csábítani? Vagy mi áll a jelenség mögött?

2022. jún. 21. 10:49
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
88%

Az áll, hogy a normális nők nem használnak már Tindert, maradtak az ilyen felszínes magamutogató nők Tinderen, akik vagy egoboostot, vagy instagram követőket gyűjtenek, vagy valami ránézésre gazdagabb faszit keresnek, aki szponzorálja a wannabe influenszer életüket.

Legalább is itt vidéken sajnos csak ilyen nőket dobál fel nekem a Tinder, és már kezdek ráunni, lehet, hogy a normális nőket nem Tinderen kéne keresni? De akkor hol? :D Menjek oda random a buszmegállóban beszélgetni vagy mi :D

2022. jún. 21. 10:52
 2/16 anonim ***** válasza:
100%
Akiket ismerek, azok mind poénból vannak tinderen. Vicces, el lehet nevetgélni az üzeneteken ismerkedni meg jobb a valóságban. Nagyon kevés az, aki komolyanveszi és így sajnos nekik nagyon nehéz a dolguk.
2022. jún. 21. 10:52
 3/16 A kérdező kommentje:
Évekkel ezelőtt használtam utoljára Tindert, akkor még lehetett valós, igazinak érződő nőket is találni az oldalon. Most egy hosszabb párkapcsolat szomorú befejezése után ismét regisztráltam, és csak ilyen plázacicákat dobál fel nekem az alkalmazás, normális nőt alig találni rajta.
2022. jún. 21. 10:55
 4/16 anonim ***** válasza:
100%

Nőként (magamat átlagosnak gondolóként) mondom, hogy számomra a tinder baromi ijesztő, ezért sem regiznék fel oda, és szerintem sok más normális nő is így van vele.

Gondolom az oldal üzemeltetőinek is feltűnt, hogy nagy a kiegyensúlyozatlanság a nemek között, ezért sztem simán lehet, hogy csalinak bedobtak ilyen photoshopolt kamu női profilokat.

2022. jún. 21. 10:59
 5/16 anonim ***** válasza:
100%
A Tinderen sokkal több a férfi felhasználó, mert vannak a normális párkapcsolatot keresők meg a mellékest keresők meg egyéjszakást akarók is (ami ellen lehet ágálni, hogy... - de ilyen férfiból ötöbb van), és a Tinder fent akarja őket tartani az oldalon, belőlük több pénzt tud beszedni... ezt meg elényésző számú női profillal nem lehet. És olyanból csinál kamut, amire több a kereslet. Igen, a férfi felhasználók többsége nagyobb eséllyel húz jobbra egy picit értelmesebb ember számára sejthetően kamu, de "legalább jó kis fullos gádzsi" profilt, arra nyáladzik.
2022. jún. 21. 11:23
 6/16 anonim ***** válasza:
32%
Sok a nigériai nagy kan néger, akik bajbajutott szőke nagymellű csaj képeit használják
2022. jún. 21. 11:29
 7/16 anonim ***** válasza:
100%

Nem csak szerinted. Tele van szervkereskedőkkel akik Alica Schmidt képeit használják.

Ha nincs ott a kék pipa a profilnál akkor azonnal off.

Ha ott van akkor esetleg tényleg azzal a nővel beszélgestz.

2022. jún. 21. 11:42
 8/16 anonim ***** válasza:
95%
A nok rajottek, hogy a Tindert hanyagolni kell.
2022. jún. 21. 11:48
 9/16 anonim ***** válasza:
5%

Sok no ismerősöm van, köztük barátaim is, akik a tinderen ismerkednek, és mindegyik normális.

Két páromat is ott ismertem meg, a másodikkal együtt is elunk már.

Ugyanazok az emberek vannak fent, akik a “való életben” is ismerkednek, szerintem semmivel nem rosszabb, mint személyesen ismerkedni.

Nekem nem volt lehetőségem nagyon, nem igazán mertek odajönni hozzam a férfiak, egyetemen főleg nők vettek körül, buliba nem jartam, nincs nagy baráti társaságom, nem nagyon volt más lehetőség. De összejött és ez a lényeg :D

23N

2022. jún. 21. 11:50
 10/16 anonim ***** válasza:
18%

"lehet, hogy a normális nőket nem Tinderen kéne keresni? De akkor hol? :D Menjek oda random a buszmegállóban beszélgetni vagy mi :D"

Ha nem lennél szerencsétlen, eddig is a való életben ismerkedtél volna!

2022. jún. 21. 12:27
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!