Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csak szerintem árasztották el a Tindert a kamu profilok?
A kérdés szerintem inkább férfiaknak szólt. Azt eddig is tudtuk, hogy a nőknek sosem volt nehéz online ismerkedni.
Aha. De férfivel vagyok együtt, akivel online ismerkedtem.
Szóval ha egy no ismerkedik online és lesz egy férfi párja akkor evidens, hogy egy férfinek is sikerült.
Ennyire menjen már a matek a sok életképtelennek itt :D
De amúgy a lepontozok leirhatnak, hogy mi nem tetszett a választókban.
Elméletben igen. De gyakorlatban nem.
Mert valószínűleg olyan pasival jöttél össze akit 20-30 másik csaj is belájkolt.
Az online ismerkedésben van egy olyan 15-20%-nyi férfi akit az összes nő lájkol. Míg az alsó 80%-nak ritkábban mint félévente van match-ük.
Tehát némely férfiak kedvükre válogathatnak több nő közül, míg másoknak senkinél nincs esélyük. Ez a kevesek tindere.
De női szemszögből ezt nyilván nem lehet látni.
Viszont én voltam mindkét esetben. Tehát volt, hogy 50 felett volt a lájkjaim száma, amikor kamu profilt használtam, még az sem zavart egyes nőket ha csak egy éjszakára kellettek volna. Míg amikor a saját képemmel mentem 0 lájkot kaptam.
Szóval így van ez.
Attól is függ, mennyi ideje használod. Az algoritmus úgy működik, hogy először a legnépszerűbb profilokat dobja eléd (főleg a Legjobb javaslatok közé, ha a Kedvelésektől kettővel jobbra kattintasz). Aztán szép lassan feldobja az "átlagosabb" lányokat is.
Elvileg így működik, legalábbis sokaktól láttam már ezt leírva itt. Én is voltam rajta úgy 1,5 évet, fél éve jöttem le róla nagyjából, de használtam épp eleget, nálam azért kidobta bőven a nem cicababákat is. Meg szerintem olyanok is sokan vannak rajta, akik már egyáltalán nem aktívak, így nem szíveznek vissza. Többek között az én profilom is megvan még, de én se lájkolok már senkit.
Légy egy kicsit türelmes, várj 2-3 hetet, aztán ha akkor se dob eléd olyanokat, akik nem kamuprofil szagúak, akkor megdőlt az elméletem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!