Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért írogatnak egyes férfiak Tinderen hetekig, hogy aztan végül egy randira se hívjanak el?
Szerintem semmi értelme nincs hetekig üzengetni egymásnak, ráadáaul, ahogy telik az idő, egyre ritkább az üzenet váltás.
Végül abbamarad a beszélgetés
Ennek mi értelme?
Miért nem hívják el hamarabb randizni a nőt? Az ilyen férfiak csak chatpartnert keresnek?
#3 leírta
Kinèzik a top-ot , utána , mennek lejjebb, vagy ha van friss hús akkor feljebb.
Nem kellesz neki eléggé
Okok
-Önbizalomhiány,kis farok, hazudik a külsejéről anyagiakról...
- nők nagyon változatosak, egyik állítja x idrig kell beszélgetni,hogy tudja akar e randizni, másik 5 mondat után randizna. Ha előző ismerettsége az ellentéted volt..
Fél off! Gyönyörű ügyvédjelölt lánnyal randiztam. Kijelentette 3.randin szabad hozzá érni. Aki 5 mondat után randizott annak pedig másnap este már 2x jó volt általam:)
Volt egy csaj akinél 3 nap után beszéltem le a randit, belement, másnap lemondta mert szerinte túl gyors.
Volt egy másik csaj akinél 2 hét múlva beszéltem le a randit, belement, másnap lemondta mert szerinte túl gyors.
Ezek után kérdezem: mi a f*sz baj van tulajdonképpen?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!