Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Miért írogatnak egyes férfiak...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért írogatnak egyes férfiak Tinderen hetekig, hogy aztan végül egy randira se hívjanak el?

Figyelt kérdés

Szerintem semmi értelme nincs hetekig üzengetni egymásnak, ráadáaul, ahogy telik az idő, egyre ritkább az üzenet váltás.

Végül abbamarad a beszélgetés

Ennek mi értelme?

Miért nem hívják el hamarabb randizni a nőt? Az ilyen férfiak csak chatpartnert keresnek?

2022. jún. 21. 17:35
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
85%
Nőként írom: te is feldobhatod a találka ötletét.
2022. jún. 21. 17:39
 2/15 anonim ***** válasza:
100%
Passz, én nem húznám 1 hétnél tovább, de nincs ilyen gondom, mert senki nem válaszol. :D
2022. jún. 21. 17:39
 3/15 anonim ***** válasza:
100%
Mert közben találkozhat massal, Téged talonban tart, ha az nem jön ossze
2022. jún. 21. 17:42
 4/15 anonim ***** válasza:
100%

#3 leírta

Kinèzik a top-ot , utána , mennek lejjebb, vagy ha van friss hús akkor feljebb.

Nem kellesz neki eléggé

2022. jún. 21. 17:57
 5/15 anonim ***** válasza:
56%

Okok

-Önbizalomhiány,kis farok, hazudik a külsejéről anyagiakról...

- nők nagyon változatosak, egyik állítja x idrig kell beszélgetni,hogy tudja akar e randizni, másik 5 mondat után randizna. Ha előző ismerettsége az ellentéted volt..

Fél off! Gyönyörű ügyvédjelölt lánnyal randiztam. Kijelentette 3.randin szabad hozzá érni. Aki 5 mondat után randizott annak pedig másnap este már 2x jó volt általam:)

2022. jún. 21. 18:21
 6/15 anonim ***** válasza:
100%

Volt egy csaj akinél 3 nap után beszéltem le a randit, belement, másnap lemondta mert szerinte túl gyors.

Volt egy másik csaj akinél 2 hét múlva beszéltem le a randit, belement, másnap lemondta mert szerinte túl gyors.

Ezek után kérdezem: mi a f*sz baj van tulajdonképpen?

2022. jún. 21. 19:58
 7/15 anonim ***** válasza:
100%
Én is így vagyok ezzel. Semmi értelme húzni egymás idejét. 1-2 héten belül felvetem a találka ötletét. Meg hát igazából ha tetszik egy lány, akkr szerintem az a természetes, hogy minél előbb találkozni akarok vele. Érdekel a személyisége meg a kinézete is élőben. 32f
2022. jún. 21. 21:20
 8/15 VincentLaw ***** válasza:
100%
Én is gyorsan, pár nap beszélgetés után elhívnám a lányokat, de ez a veszély nem igazán fenyeget, mert nem is válaszolnak :D
2022. jún. 22. 09:25
 9/15 anonim ***** válasza:
Miért nem ìrnak vissza annak ellenére , hogy tisztelet tudóan ìrok rà?
2022. jún. 22. 14:09
 10/15 anonim ***** válasza:
45%
9es mert csúnya vagy....feleslegeseb 10ből 1 nő ír vissza.
2022. jún. 22. 17:20
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!