Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Miért írogatnak egyes férfiak...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért írogatnak egyes férfiak Tinderen hetekig, hogy aztan végül egy randira se hívjanak el?

Figyelt kérdés

Szerintem semmi értelme nincs hetekig üzengetni egymásnak, ráadáaul, ahogy telik az idő, egyre ritkább az üzenet váltás.

Végül abbamarad a beszélgetés

Ennek mi értelme?

Miért nem hívják el hamarabb randizni a nőt? Az ilyen férfiak csak chatpartnert keresnek?

2022. jún. 21. 17:35
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
100%
#10 làthatatlanban te màr csak tudod! Egy biztos , te meg bunkó vagy 🤣
2022. jún. 22. 19:42
 12/15 anonim ***** válasza:
Akkor kedves 11es fejtsd ki miért.
2022. jún. 22. 19:51
 13/15 anonim ***** válasza:
Azért mert gondolom nem akarnak találkozni veled :) Férfiként írom neked én is fent vagyok de herotom van attól hogy írsz de válasz semmi pedig online van
2022. jún. 25. 19:42
 14/15 anonim ***** válasza:

No vagyok. En az elso heten szoba hozom a talalkozast. Igy is vannak lemorzsolodok, mivel tobb emberrel is levelezget. De nekem szemelyes talalkozas elott nem eri meg energiat fektetni egy illuzioba.

Aki hetekig ir, lehet, hogy eleve egy barom volt.

2024. febr. 15. 17:29
 15/15 A kérdező kommentje:

14

Igaz!

2024. febr. 15. 22:52
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!