Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Fiúk, akik vékonyból lettetek...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fiúk, akik vékonyból lettetek izmosak! Javított a nőkkel szembeni önbizalmotokon a feljavult kinézetetek?

Figyelt kérdés
Olyan fiúkat, férfiakat kérdezek, akik vékonyak (vagy kövérek) voltak korábban, és emiatt nem mertek megszólítani nőket, de edzés által jó testalkatra tettek szert. Az érdekel, hogy menniyvel nőtt, vagy nőtt-e az önbizalmuk, bátorságuk, bátrabbak és magabiztosabbak lettek-e, ha pl. egy nővel kellett szóba elegyedni.

2019. aug. 21. 14:10
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
88%
2019. aug. 21. 14:21
 2/16 Lazy Lover ***** válasza:
0%
nem! hülyeség az egész bacchatod ha nem vagy helyes magas
2019. aug. 21. 14:31
 3/16 anonim ***** válasza:
81%

30 évem alatt 28 évig kövér voltam. Egy csókot nem kaptam. Abban a 2 évben mikor vékonyra lefogytam, volt egy komoly kapcsolatom és vagy 10 másik nőt is meg dugtam.

Ennyit számít a külsô.

2019. aug. 21. 14:58
 4/16 anonim ***** válasza:
100%

Én jelenleg fogyni próbálok, meg kicsit izmosodni. Már leadtam 5 kilót, vettem újabb ruhákat és nekem már jobban esik a tükörbe nézni. Már ez az 5 kiló is sokat számított esetemben, szóval mindenképp érdemes javítani a külsőn mozgással/edzéssel/gyúrással. Én sem fogok leállni, jövőhéttől elkezdek futni, és meg sem állok, amíg mosolyogva nézek a tükörbe. :)

Elején nehéz lesz, ki kell alakítanod egy újfajta életstílust, ami sok mozgást tartalmaz, de kezd el és csináld!

2019. aug. 21. 15:00
 5/16 anonim ***** válasza:
82%
Én 190 cm vagyok, tíz évvel ezelőtt voltam 73kg. Most 96 kiló vagyok, izmos nagy darab. Teljesen másnak érzem magam, mint vékony koromban, akkor addig nézett rám nő, amíg röhögött rajtam. Az arcom, vonásaim is mások lettek, szerintem jóképű lettem. Már nem röhög rajtam senki, és van barátnőm. Hozzá tenném, kokszot soha nem használtam! Keményen edzek minden egyes nap! És megfelelően táplálkozom. Fehérjét, vitaminokat persze eszek de kokszot soha!
2019. aug. 21. 15:08
 6/16 anonim ***** válasza:
79%
62-ről eljutottam egy 78 kilós szálkás, sportos, izmos alkatig kemény edzéssel és munkával. Egzisztenciám és vállalható arcom már alapból megvolt tehát biztos voltam, hogy a belefektetett munkának lesz eredménye. A valós eredmény: ugyanúgy nulla vonzalom a nők részéről és nulla barátnő. Mivel alacsony is vagyok, cserébe pár lánytól még azt is megkaptam, hogy tuti komplexusos vagyok és könnyebb átugrani, mint megkerülni. Szóval még rontott is a helyzetemen, hogy férfiasabb alkatú lettem. Azóta már semmi nem tud érdekelni és végleg felmondtam az ismerkedésekkel.
2019. aug. 21. 16:15
 7/16 anonim ***** válasza:
Mi van 6-os Norbika! Nem tetszik, hogy én nem használtam kokszot (5-ös válaszadó vagyok) te pedig igen, mégsem kellesz senkinek? 🤣
2019. aug. 21. 17:58
 8/16 anonim ***** válasza:
100%
Nem lettem "izmos", inkább átlagos sportosabb alkatú. 59 kiló voltam, most 80 vagyok. Semmi nem változott meg, nem néznek rám, nem szemeznek, nem adnak jelet ugyanúgy. Magamnak jobban tetszem így, ez a legfontosabb.
2019. aug. 21. 18:02
 9/16 anonim ***** válasza:
100%

"Mi van 6-os Norbika! Nem tetszik, hogy én nem használtam kokszot (5-ös válaszadó vagyok) te pedig igen, mégsem kellesz senkinek?"

Hozzád meg ki a f***om szólt? Azt se tudom, hogy jövök én a képbe. -_-

2019. aug. 21. 18:24
 10/16 A kérdező kommentje:

#6 és #8:

Lehet, hogy nem jó csajokkal próbálkozol. A mai világ valahogy eleve kevésbé alkalmas a szemezéses ismerkedésre, mindenki a telefonjába bújik, vagy a hátán feláll a szőr, ha egy ember megszólítja, mert biztos tarhás, hittérítő, WWF -es, vagy elmebeteg.

Szerintem ne add fel pár kudarc miatt, vannak azért most is normális nők, akik nyitottak a "külsős" bepróbálkozókra. Csoportos túrázásokon, sportkubokban, tanfolyamokon több az esély, mint vad idegenként.

#7: Neked mi bajod #6 -tal? Semmi rosszat nem mondott rád. Nem is irigykedett, nem is húzott le, csak a saját negatív tapasztalatait adta elő. Miért gondolod, hogy ő koxol? Ezt a kirohanásodat én sem értettem egészen.

2019. aug. 21. 18:44
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!