Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk, akik vékonyból lettetek izmosak! Javított a nőkkel szembeni önbizalmotokon a feljavult kinézetetek?
30 évem alatt 28 évig kövér voltam. Egy csókot nem kaptam. Abban a 2 évben mikor vékonyra lefogytam, volt egy komoly kapcsolatom és vagy 10 másik nőt is meg dugtam.
Ennyit számít a külsô.
Én jelenleg fogyni próbálok, meg kicsit izmosodni. Már leadtam 5 kilót, vettem újabb ruhákat és nekem már jobban esik a tükörbe nézni. Már ez az 5 kiló is sokat számított esetemben, szóval mindenképp érdemes javítani a külsőn mozgással/edzéssel/gyúrással. Én sem fogok leállni, jövőhéttől elkezdek futni, és meg sem állok, amíg mosolyogva nézek a tükörbe. :)
Elején nehéz lesz, ki kell alakítanod egy újfajta életstílust, ami sok mozgást tartalmaz, de kezd el és csináld!
"Mi van 6-os Norbika! Nem tetszik, hogy én nem használtam kokszot (5-ös válaszadó vagyok) te pedig igen, mégsem kellesz senkinek?"
Hozzád meg ki a f***om szólt? Azt se tudom, hogy jövök én a képbe. -_-
#6 és #8:
Lehet, hogy nem jó csajokkal próbálkozol. A mai világ valahogy eleve kevésbé alkalmas a szemezéses ismerkedésre, mindenki a telefonjába bújik, vagy a hátán feláll a szőr, ha egy ember megszólítja, mert biztos tarhás, hittérítő, WWF -es, vagy elmebeteg.
Szerintem ne add fel pár kudarc miatt, vannak azért most is normális nők, akik nyitottak a "külsős" bepróbálkozókra. Csoportos túrázásokon, sportkubokban, tanfolyamokon több az esély, mint vad idegenként.
#7: Neked mi bajod #6 -tal? Semmi rosszat nem mondott rád. Nem is irigykedett, nem is húzott le, csak a saját negatív tapasztalatait adta elő. Miért gondolod, hogy ő koxol? Ezt a kirohanásodat én sem értettem egészen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!