Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk, akik vékonyból lettetek izmosak! Javított a nőkkel szembeni önbizalmotokon a feljavult kinézetetek?
A mozgás, az edzés önbizalmat és boldogságot nővel hormonálisan. Sőt! Sikerélményt is jelent akár napi szinten.
Ezek sok lehetőséget teremtenek, akár párkapcsolatban is. Egyáltalán nem csak a külső számít ebben az esetben, hanem a sajt diszciplinád, a személyiséged változása, amit maga az edzés okoz.
"A mozgás, az edzés önbizalmat és boldogságot nővel hormonálisan. Sőt! Sikerélményt is jelent akár napi szinten.
Ezek sok lehetőséget teremtenek, akár párkapcsolatban is. Egyáltalán nem csak a külső számít ebben az esetben, hanem a sajt diszciplinád, a személyiséged változása, amit maga az edzés okoz."
Baromság.
Egyetem alatt elkezdtem edzeni, kb. 1 évet normálisan csináltam is, de semmi nem változott. Nem lett nagyobb az önbizalmam, nem lettem boldogabb (sőt csak szarabbul éreztem magam mint előtte bármikor). Egy dolgot értem el vele: minden nap fáradt voltam...
Mostanában edzőterem helyett biciklizek, elég sokat, nem telik el úgy nap, hogy ne tekernék.
Továbbra sem érzem magam jobban, ugyanúgy padlón vagyok.
Közben kidobott barátnőm is, akivel egyébként életem egyik legszarabb időszakában jöttem össze.
Szóval ez nem a külsőn, nem a sporton/mozgáson múlik, hanem a belső, lelki állapoton!
Nézhet ki az ember akráhogy, ha nem érzi magát jól a bőrében, nincs rend a fejében nem fog egyreől kettőre jutni párkapcsolat terén...általában (nekem pont sikerült, mondjuk a kivétel erősíti a szabályt :D).
Nem azért fogsz könnyebben boldogulni a nőkkel, mert izmosabb vagy. Hanem mert saját magadnak jobban fogsz tetszeni, ami magabiztossá tesz.
Ha jobban érzed magad a bőrödben akkor ezt más is észre fogja venni, és az egész kisugárzásod változni fog, amit a lányok i szeretnek.
De hogy a kérdésre válaszoljak:
Nem, azért mert izmosabb vagy még nem fogsz jobban boldogulni a lányokkal.
Semmit nem számított.
Az égadta világon semmit sem.
#13: egy átlagos szervezetnél a mozgás oxitocin hormont szabadít fel, ami örömet ad. Ha neked a szervezeted nem termel oxitocint, akkor nagyon súlyos depresszióban szenvedhetsz, amit gyógyszerekkel kell már orvosolni. Nem könnyű :(
A személyes kételyed "baromság" az orvos tudomány, nem túl meggyőző. De esetedben valóban lehet, nem működik a pozitív visszacsatolás sem. Ugyanis, azok, akik kitűznek egy célt maguk elé és azt elérik (akár egy olyan kicsi, mint egy 8x-os ismétlés, vagy a még 2x kinyomom), azoknál a siker megjelenik és átélik. Aki nem tudja sikernek megélni, hogy amikor remeg a keze, még 2-t bele tud nyomni, annak súlyos önértékelési problémája is lehet. Mindenképpen pszichológiai, de lehet pszichiátriai problémákat is jelent.
Kerékpározás kardió edzés, ami állóképességet segíti, azaz pont az ellen segít küzdeni, hogy elfáradj. Bár, a napi aktivitásod ezt ellensúlyozza, tehát, sokat meríti az energiád a napközbeni elfoglaltságod és stresszben élsz, akkor ez olyan módon segít, amit nem veszel észre, mivel nem látszik benne a fejlődés.
Érdemes átgondolni, hogy mi lehet az esetedben.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!