Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Az együtteles javitott vagy rontott a kapcsolatotokon?
Nekem egy sraccal rontott de nagyon. A korabbi exeimmel pl egyutt foztunk, a konyha is közös élmények beszelgetések forrasa volt, takaritottunk ahogy jo, minden laza volt es szabadsag mellettuk es nem munkanak minosult.
A legutolso exem mellett..amig en mosogatok ő tv zik, akkor takarit ha hajat mosok (olyan nincs hogy csak úgy leülhessek ha ő takarit hanem akkor nekem is hasznosnak KELL lennem)en fellázadtam hogy vele mindem sz.r. szakitottunk is. Nemcsak ez volt a baj. De csupán csak ebbol is már meglatszott minden.
Rontott...
de legalább rájöttem hogy hosszabb távon komolyabban nem fog ez nekünk működni.
Exemmel rontott, mostani parommal javitott.
Volt parom nagyon ellustult mellettem, nem ilyennek ismertem meg. Nem, hogy nem segitett semmit, meg hatraltatott is azzal, hogy szetszorta a foldon a ruhait, elolhagyta a kajat a hutobol, stb. 1 evig birtam, betelt a pohar.
Mostani parommal egyutt fozunk es takaritunk, teljesen alap volt neki, hogy mindenben segit. Elotte sokaig elt egyedul, igy nagyon bele tanult a hazimunkakba es a fozesbe is, elvezi is oket. En is elvezem, hogy tarsam van, es nem egy nagyranott gyerekem.
Rontott...
Igazából úgy érzem, cselédnek néz, nekem meg ez nem fekszik...
21. században élünk, mégis egy csomó párkapcsolatban azt gondolják a férfiak, hogy a házimunka a nő dolga, és ha ők csinálnak valamit, akkor még meg is kell dicsérni, tapsolni, és hálásnak lenni, hogy "segített"...
Abszolút javított a kapcsolaton. Vannak dolgok, amikben még csiszolódnunk kell, de sokkal erősebb lett a kötelék köztünk.
Én extrém módon ocd-s vagyok, rendmániás, így a takarítás 90%át szeretem én csinálni. Ő viszont ennek ellenére is mindig jön és kérdezi, miben segíthet. A mosást és teregetést szoktam rábízni, a többit én szeretem csinálni. Ezt ő is elfogadta, cserébe mikor én takarítok ő pl. leugrik boltba, rendel kaját, kitakarítja a macskaalmot, ilyesmi.
3 éves kapcsolat, 22L
Nem kell észrevennie, ha valamit szeretnél, hogy csinálja meg, mondd neki! Pont.
Egyébként exemmel 1,5 év után mentünk szét, párommal meg 5 éve élek együtt és kisebb hullámvölgyeket leszámítva minden OK.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!