Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Férfiak, akik 30 felett javítottátok fel a külsőtöket, hogyan éltétek meg, hogy utána már csinos lányoknak is kellettetek?
Tényleg komoly válaszadókat szeretnék, nem olyanokat, akik tini korukban kigyúrták magukat.
Hanem olyanokat, akik amúgy tudtak csajozni csak a kinézetük miatt mindig nagyon korlátozott volt, hogy milyen nőknek tetszenek, mind mennyiségben és minőségben.
Aztán jobb kinézettel hirtelen fordult a kocka és hirtelen a csinos nők is elkezdtek érdeklődni.
és hiába kerestél mondjuk jól előtte is, ezek a nők mégis lepattintottak mert nem néztél ki jól (avagy kondi)
jaj a szegény női sors, hogy alapból a helyes pasikat csak szexre tudod megkapni BRUHU
ha a kutyának SE kellenél, akkor meg lelőtted volna magad?
Nekem is orrplasztikám volt, ami az egész arcomat megváltoztatta iszonyat nagy a különbség.
Kár, hogy vártam vele 31 éves koromig. Inkább az orromat kellett volna rendbehozni nem pedig autót venni
És igen sokkal jobban nézek ki. És lett is kapcsolatom
az izomzat csak a hízékonyaknál számít, a legtöbb férfi bálvány, vagy fuckboy mind vékony testalkatú, csak szép arcuk van. Az ilyen "Kigyúrom magam mert akkor lesz nőm"-el úgyis csak az agyatlan pénzéhes qrvákat fogod vonzani, nem a rendes, szép, természetes nőket. Ilyen orrplasztika még belefér, de a műcsöcs, meg feltöltött száj stb lol
Nekem sincs pretty facem, izomzattal igen, több nőt vonzok de ehhez állandóan diétázni kell mert 1-2 elhízok, meg edzeni az izom fenntartás miatt. Néha már rohadtul unom ezt a taposómalmot, és naturálon azért nem olyan látványos a dolog hogy mindjárt dobó katák hulljanak az ölembe :D
9. Márpedig valahogy mindig a jóképű pasikba szeretnek bele a nők függetlenül attól hogy asztaltársaságnál mit adnak elő ha szóbajön a nagy összejövés
-sztori
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!