Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » A feleségem rajtakapott a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A feleségem rajtakapott a szerelmemmel..ti hogy reagáltatok volna?

Figyelt kérdés

Tudom,minden férfi aljas aki megcsalja a párját...de..hosszú évek óta testvéri viszonyban,jó barátságban élek a feleségemmel.3 éve 0 szex! A gyerekek már felnőttek én viszont 51 évesen nem tervezek papi szolgálatot végezni a következő 20 évemben.A feleségem jó asszony,de nem kapom meg azt a törődést,figyelmet amit a másik nőtől igen.Ő független,elvált és többször is kihangsúlyozta ,hogy nem óhajt sem férjheznenni sem komoly kötődést.Sajnos egy ismerősünk lefotózott bennünket,csókolózas közben és elküldte az asszonynak.

Enyhén szólva is kiakadt..válni akar..Próbáltam felé közeledni az elmúlt években,de a folyamatos visszautasítás már minden vágyat kiölt belőlem.Köteles vagyok szex nélkül élni csak mert neki nem hiányzik? Mit tennétek?

52F

2022. nov. 27. 21:53
1 2 3 4 5 6
 51/51 A kérdező kommentje:
Köszönöm a sok kommentet akik támogattak és elfogadom azokét is akik nem.
2022. dec. 22. 10:09
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!