Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A feleségem rajtakapott a szerelmemmel..ti hogy reagáltatok volna?
Tudom,minden férfi aljas aki megcsalja a párját...de..hosszú évek óta testvéri viszonyban,jó barátságban élek a feleségemmel.3 éve 0 szex! A gyerekek már felnőttek én viszont 51 évesen nem tervezek papi szolgálatot végezni a következő 20 évemben.A feleségem jó asszony,de nem kapom meg azt a törődést,figyelmet amit a másik nőtől igen.Ő független,elvált és többször is kihangsúlyozta ,hogy nem óhajt sem férjheznenni sem komoly kötődést.Sajnos egy ismerősünk lefotózott bennünket,csókolózas közben és elküldte az asszonynak.
Enyhén szólva is kiakadt..válni akar..Próbáltam felé közeledni az elmúlt években,de a folyamatos visszautasítás már minden vágyat kiölt belőlem.Köteles vagyok szex nélkül élni csak mert neki nem hiányzik? Mit tennétek?
52F
Te igazságszerint csak a vagyonodat és a kényelmedet félted, akkor miért kellett nyilvánosan mutatkoznod a "szerelmeddel"? Mire számítottál?
Neki te nem vagy a szerelme, nem kellesz neki, csak du.gni, szórakozni. A feleségednél meg elvágtad magadat, ha nem volt kielégítő az életetek, miért nem váltál el már évekkel ezelőtt? Valamit valamiért, ismered a mondást. Ha nagyon rugózol a barátnődnél, még du-gnivalód nem lesz, bár, abból, hogy most motelban vagy, biztos leszűrted, hogy hol a helyed az életében.
A közös házba meg költözz vissza nyugodtan, ha közös, akkor jogod van ott lenni, függetlenül a megcsalástól, aztán hagyjad, hogy szépen elválasszanak titeket, és megszüntessék a közös vagyont. Tudod, ha nem akartál válni, féltetted a kényelmedet, mert ezek szerint cska megfelelt valamennyire az az élet, akkor lehettél volna diszkrét... most viselned kell a következményeit.
Miért tagadjátok meg a kérdezőtől azt a tök normális vágyat, hogy ezután is az otthonában élhessen, amit évtizedek alatt felépített, plusz ezen kívül szexelhessen is?
Ezek nem olyan alap dolgok, amiket ti is megengedtek magatoknak?
26. Undorító dolog, amit művel a kérdező házastársa. Mi az, hogy nincs szex, de közben ha megcsalják akkor elválna?
Ez így tényleg kihasználás. Ha valakit házastársnak fogadunk akkor úgy képzeljük lesz szex, ameddig az egészségünk és korunk engedi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!