Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A feleségem rajtakapott a szerelmemmel..ti hogy reagáltatok volna?
Tudom,minden férfi aljas aki megcsalja a párját...de..hosszú évek óta testvéri viszonyban,jó barátságban élek a feleségemmel.3 éve 0 szex! A gyerekek már felnőttek én viszont 51 évesen nem tervezek papi szolgálatot végezni a következő 20 évemben.A feleségem jó asszony,de nem kapom meg azt a törődést,figyelmet amit a másik nőtől igen.Ő független,elvált és többször is kihangsúlyozta ,hogy nem óhajt sem férjheznenni sem komoly kötődést.Sajnos egy ismerősünk lefotózott bennünket,csókolózas közben és elküldte az asszonynak.
Enyhén szólva is kiakadt..válni akar..Próbáltam felé közeledni az elmúlt években,de a folyamatos visszautasítás már minden vágyat kiölt belőlem.Köteles vagyok szex nélkül élni csak mert neki nem hiányzik? Mit tennétek?
52F
30
Szerencsére, 50-50%ban osztozbak majd!
Ha a feleségnek jó volt a szexmentes élet, akkor azt is tudnia kellett, hogy a másik valakivel szexelni fog.
Undorító amikor valaki a szex hiányával zsarolja őt, vagy teszi tönkre a házastársa életét.
Hasonlóra gondoltam, mint 34-es.
A feleség felháborodhat, elválhat, szemét gazembernek nevezheti a kérdezőt, de egyvalamit nem tehet:
NEM CSODÁLKOZHAT!
Nem csodálkozhat azon, hogy évek óta tartó szexmentesség után a férje mással lefeküdt.
37/38 azt jelenti,hogy amint anya lett én kilettem költöztetve a közös szobából,hogy tudjak aludni,mert dolgozok stb...6 hónapig nem szexeltünk mert ő regernerálódik stb..utána nagy kegyesen összejött a heti 1..majd egy év múlva megint terhes lett..semmi sex mert veszélyeztetett terhes stb..gondoltam most már megvan a 2 gyerek majdcsak visszaállnak a dolgok nem igy lett..a heti 1 szexet felváltotta a 2 hetente 1,majd havi 1 es ez igy maradt..annyit könyörögtem,próbálkoztam,hogy meguntam.Meg azért a büszkeségemnek sem tett jót.Az évek alatt nem híztam,rendszeresen kondizok és a nők is megbámulnak.A lényeg ,hogy ő pár éve menopauzába került azóta semmi,de semmi szex! Ekkor 43 éves volt! Másnak is van menopauzája,de attól még akad nemi élete.🙄
Szóval így lettem házasságtörő.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!