Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » A feleségem rajtakapott a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A feleségem rajtakapott a szerelmemmel..ti hogy reagáltatok volna?

Figyelt kérdés

Tudom,minden férfi aljas aki megcsalja a párját...de..hosszú évek óta testvéri viszonyban,jó barátságban élek a feleségemmel.3 éve 0 szex! A gyerekek már felnőttek én viszont 51 évesen nem tervezek papi szolgálatot végezni a következő 20 évemben.A feleségem jó asszony,de nem kapom meg azt a törődést,figyelmet amit a másik nőtől igen.Ő független,elvált és többször is kihangsúlyozta ,hogy nem óhajt sem férjheznenni sem komoly kötődést.Sajnos egy ismerősünk lefotózott bennünket,csókolózas közben és elküldte az asszonynak.

Enyhén szólva is kiakadt..válni akar..Próbáltam felé közeledni az elmúlt években,de a folyamatos visszautasítás már minden vágyat kiölt belőlem.Köteles vagyok szex nélkül élni csak mert neki nem hiányzik? Mit tennétek?

52F

2022. nov. 27. 21:53
1 2 3 4 5 6
 41/51 anonim ***** válasza:
76%
Kedves kerdezo azt mar hallottuk, hogy a szemet feleseged nem akar veled szexelni, de azt nem hallottuk, hogy te hol is hibáztal? Azok a kommentek akik meg egyenesen leirjak, hogy mit kepzel es ez szex megvonás es zsarolas a feleseg reszerol…hat nem tudom ti akarnatok-e szexelni egy olyan emebrrel akit megvetettek vagy undorodtok tole vagy nem tudtok ra nokent/ferfikent tekinteni?? A no, ha szeretve van ha erzi, hogy torodnek vele, hogy a ferfi csak es kizarolag ot szereti elegge tuzes lesz es kivanni fogja a szexet, olyan nincs hogy a pasi tökéletes es a no csak ugy zsarolja jo kedveben meg csak ugy nem szexel :D valami elvitte a kedvet es a kedves ferj ahelyett hogy magaba nézett volna az asszonyt hibáztatta majd felre is kurt. Gratualalok!
2022. dec. 4. 12:26
 42/51 Mathus ***** válasza:
59%
#41: nem "kúrt félre", mert nem volt szex. már itt megcsúszik a gondolatmenet.
2022. dec. 4. 19:13
 43/51 anonim ***** válasza:
22%

#42 hagyjad, úgyis a férfi a hibás.

Félreqúrt? A büdös disznó!

A feleség qúrt félre? Biztos az ura szemét volt vele! Az ő hibája!

2022. dec. 4. 22:14
 44/51 anonim ***** válasza:
64%

43

Mert ez így van!

Egy nő SOHA nem megy félre, ha nincs rá oka! Egy férfi hiába kap rendesen "enni" otthon, akkor is elég gyakran félreb*szik

2022. dec. 5. 07:49
 45/51 A kérdező kommentje:
Nem vagyok rá büszke,hogy megcsalom! Mint irtam,mindent megpróbáltam,de ő megoldotta azzal,hogy aszexuális! 2 év szexmentesség után csaltam meg! Élő ,egészséges ember vagyok.Kárpótlásul otthon mindent megkapott amit csak egy nő megkaphat..de mit kaptam én? Ebédet meg mosott ruhát...hát köszönöm.
2022. dec. 5. 11:41
 46/51 anonim ***** válasza:
84%

45

Majd mikor a szeretőd ezt nem fogja megcsinálni, akkor fog igazán hiányozni a finom etel, meg a tiszta otthon, a mosott ruha

2022. dec. 5. 12:21
 47/51 Mathus ***** válasza:
37%
#46: mosni-főzni mindenki tud magára, ne legyél már ennyire 'tard. ha egyedül laknék és büdös volna a házimunka, olcsóbb a bejárónő, mint ami a feleségemre elmegy.
2022. dec. 5. 17:40
 48/51 anonim ***** válasza:
100%
Mi a szitu azóta?
2022. dec. 21. 19:10
 49/51 A kérdező kommentje:
Összeköltöztem a szerelmemmel,válás folyamatban.Mint kiderült csak azért mondta,hogy nem akar velem élni,hogy ne befolyásoljon a döntésemben,hogy miatta lépek ki a házasságomból! Újjászülettem!
2022. dec. 21. 21:01
 50/51 anonim ***** válasza:
100%
A sztoridat majd oszd meg néhány kérdésnél :) segíthet azoknak, akik nem mernek válni!
2022. dec. 21. 21:57
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!