Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » A feleségem rajtakapott a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A feleségem rajtakapott a szerelmemmel..ti hogy reagáltatok volna?

Figyelt kérdés

Tudom,minden férfi aljas aki megcsalja a párját...de..hosszú évek óta testvéri viszonyban,jó barátságban élek a feleségemmel.3 éve 0 szex! A gyerekek már felnőttek én viszont 51 évesen nem tervezek papi szolgálatot végezni a következő 20 évemben.A feleségem jó asszony,de nem kapom meg azt a törődést,figyelmet amit a másik nőtől igen.Ő független,elvált és többször is kihangsúlyozta ,hogy nem óhajt sem férjheznenni sem komoly kötődést.Sajnos egy ismerősünk lefotózott bennünket,csókolózas közben és elküldte az asszonynak.

Enyhén szólva is kiakadt..válni akar..Próbáltam felé közeledni az elmúlt években,de a folyamatos visszautasítás már minden vágyat kiölt belőlem.Köteles vagyok szex nélkül élni csak mert neki nem hiányzik? Mit tennétek?

52F

2022. nov. 27. 21:53
1 2 3 4 5 6
 11/51 A kérdező kommentje:
Mondtam..kényelmes baráti viszonyban vagyunk..a probléma,hogy a szerelmem hallani sem akar összeköltözésről,örül,hogy elvált és élvezi.Ezért is ment bele egy kapcsolatba nős emberrel mert az ugye nem fog hozzá cuccolni..viszont most durván változott a helyzet.Jelenleg egy motelben vagyok😏
2022. nov. 27. 22:32
 12/51 anonim ***** válasza:
84%
Hat, mindketten ugymodn tettetek ezért hogy ez elgyen a vége.
2022. nov. 27. 22:43
 13/51 A kérdező kommentje:
12...ez most segít? Mit kellett volna? Megerőszakolnom? Többször mondtam neki,hogy ez nem jó...de semmi
2022. nov. 27. 22:47
 14/51 anonim ***** válasza:
88%

Ha többször is leültél vele beszélgetni, hogy figyelj mittom Éva, nekem ez így nem jó, menjünk el Wellnessezni egy hétvégére, hangolódjunk egymásra, találjunk vissza önmagunkhoz, mert szeretlek.

Ha erre nem reagált és elutasító volt mindig, és megpróbálkoztál esetleg a lelki dolgokról beszélni, esetleg változókorban van, és ezzel sem volt hajlandó foglalkozni, akkor annyit kellett volna tenned, hogy megmondod, hogy te MINDENT megpróbáltál, ő hárított, és elmondod, hogy szükséged van a szexre, az intim együttlétre, az érzelmekre, és felajánlod neki, hogy nyitott kapcsolatban éltek vagy elváltok.

Ha ezt sem akarja meghallani, sem reagálni rá, az ember nyilván nem várhat éveket, hogy szólaljon már meg a házastársa.

Én ítélem el a legjobban a megcsalást, de, ha ezt végigzongoráztad, akkor tudom csak megérteni a tettedet

2022. nov. 27. 22:52
 15/51 A kérdező kommentje:

14. Megvolt! Irtam,hogy mindig kifogast keresett aztán már 45 évesen azt mondta klimax és záróra.

A szerelmem 49 éves és 28 naponta menstruál,imádja szexet..én meg egy unalmas nővel élek aki viszont 25 éve a párom és a gyerekeim anyja..Megőrülök

2022. nov. 27. 23:00
 16/51 anonim ***** válasza:
85%
Hát figyelj, neked kell tudnod, otthon már kiderült minden, hagyni kell pár napot, míg leül a sokk, majd jön a harag és a gyász időszak, akkor beszélni fog veled, de ne azt mondd neki, hogy én szóltam, ez a te hibád, hanem újra beszéljétek át a hosszan leírt monológomat, és jussatok valamire.
2022. nov. 27. 23:10
 17/51 anonim ***** válasza:
73%

Kérdező, azért ne őrüljél meg.

Először is költözz haza, mert abban a lakásban ugyanolyan jogod van élni, mint a feleségednek. Másrészt, ha válásra kerül a sor, a fele (vagy a tulajdoni hányad arányában más része) téged illet. Ha egyikőtök sem tudja kifizetni a másiknak a részét, akkor el kell adni a lakást és osztozni az árán.

Egyébként ha te nem akartál borítani, akkor nagyon csacsi módon viselkedtél. Nyilvánosan csókolózni mással? Kész lebukás. Előbb-utóbb mindig akad egy ismerős, aki meglát. A szeretőddel egymás kezét sem szabad megfognotok az utcán, ha nem akartok lebukni. Úgy kell egymás mellett mennetek, mint két munkatársnak. Még így is megláthatnak és visszamondhatják a feleségednek a dolgot, aki gyanút foghat. Szóval a legjobb nyilvánosan nem is találkozni, csak úgy, hogy vár a lakásán.

2022. nov. 27. 23:20
 18/51 anonim ***** válasza:
93%

Próbállak megérteni, mert van, ami jogos, de nehezen megy.

Neked a legnagyobb problémád, hogy egy motelben élsz. Közben gondolom, nyalsz mindkettőnek, hátha az egyik be/vissza fogad.

A feleségedre haragszol, hisz eleve őt teszed felelőssé a kialakult helyzetért. Igen, ebben lehet valami, de miért hazudsz barátságot? Nincs barátság ott, ahol úgy érzed, kiba...bráltak veled. Titeket nem barátság köt össze, hanem egy ház és/egyéb vagyon. Az nem ugyanaz.

A "szerelmed" meg egy tök másik történet. Ha ő nem akar tőled komolyat, te meg igen, akkor nem kell együtt lenni. Ez már 20 éveseknél is így működik, ha nem ugyanazt keresik, nincs értelme együtt lenni. De érdekes, téged ez eddig egyáltalán nem zavart, csak most, amikor nincs hol laknod. Amúgy rossz hírem van, a "szerelmed" se fog már sokáig 28naponta menstruálni, ott se garantált a sírig tartó libidó.

Egy a lényeg: Ha egy házasság nem funkcionál házasságként, le kell zárni. Ha kapcsolatban a 2 fél mást akar, le kell zárni. Nem más kapcsolattól kell függővé tenni, önmagukban értékeld a kapcsolataidat.

2022. nov. 27. 23:30
 19/51 anonim ***** válasza:
92%

Nem vagytok egymasra valok.

Valjatok el

2022. nov. 28. 01:27
 20/51 anonim ***** válasza:
82%
Az egyik nő nem akar szexelni veled, a másik nem akar kiszolgálni (gondolom ezért nem akar összeköltözni). Tulajdonképpen megérdemled.
2022. nov. 28. 04:25
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!