Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Mit tegyek ezzel a titokkal...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tegyek ezzel a titokkal és a rohadt nagy bűntudattal?

Figyelt kérdés
8 éve vagyunk együtt a barátommal. Sajnos fél évvel ezelőtt megcsaltam őt egy 1000éves haverommal, soha nem volt köztünk semmi mielőtt a barátommal összejöttem azelőtt sem. Nagyon sokat ittunk, de igen tudom ez nem mentség.(nem szex volt de ez lényegtelen) Csak egyszerűen nem tudom hova tenni a dolgot. Én nem akartam soha semmit attól a fiútól es most sem, azóta amúgy nem is találkoztam vele és nem is merek ezekutan, mert nem tudom hogyan viselkedjek, mivel ismeri a páromat is. Én nagyon szeretem a barátomat és fogalmam sincs miért tettem, mert minden rendben volt közöttünk. Ha megtudná megölné magát szerintem. Mindennap megöl a bűntudat és utálom magam és az egész helyzetet. Mit tehetnék? És igen, szeretem a páromat és vele szeretném leélni az életemet, de nem tudom ezen hogyan tudnám túltenni magam.

2022. nov. 9. 03:06
1 2 3
 11/24 anonim ***** válasza:
51%

Hat igazából nem lényeges, hogy mikor történt.

Plusz én ebben az esetben a no helyében szakitanek és akkor már nyilván csak annyit mondanék, ami miatt nem érezné rosszul magát annyira a másik fel.

2022. nov. 9. 06:14
 12/24 anonim ***** válasza:
52%

Ilyenek ezek a régi barátok. Kis pia és semmi sem tabu.

Ezért baszok ki minden nőt amikor kiejti a száján hogy a "legjobb fiúbarátom".

2022. nov. 9. 07:15
 13/24 anonim ***** válasza:
90%
Szerintem azoknak van igazuk akik azt mondják hogy valami nincs rendben/hiányzik a kapcsolatodból. 8 éve együtt vagytok, és nem halad semerre. Öngyilkos akarna lenni, stb. Ezek red flagek. Nem véletlenül történt ami történt. Inkább ezt gondold át, legyél őszinte magaddal elsősorban és először is.
2022. nov. 9. 08:08
 14/24 anonim ***** válasza:
75%
Vágysz az új faszra. Ennyi. Szerencsétlen barátod meg azt hiszi minden rendben van.
2022. nov. 9. 08:38
 15/24 anonim ***** válasza:
54%

Annyira birom, hogy ezen az oldalon soha senki nem hibázott, mindenki szent és csodás erkölcsű. Az itteni válaszadók 90%-a patyolat tiszta és fantasztikus ember, társ, pár, barát stb.

Nem mondom, hogy szép dolog az ilyen, de hagyjuk már ezt a sok álszent kommentet.

Lehet lepontozni, akkor is így gondolom...

37/F

2022. nov. 9. 10:00
 16/24 anonim ***** válasza:
84%

De, hibáztam már. Figyelmetlenségből áthajtottam a piroson, beleléptem a pocsolyába, KRESZ vizsgán félrekatrintottam, véletlenül elnéztem már találkozók idejét is...

Faszba meg más szájába valahogy véletlenül még nem estem.

2022. nov. 9. 15:28
 17/24 anonim ***** válasza:
27%
Semmit.Felejtsd el a storyt.
2022. nov. 9. 17:35
 18/24 anonim ***** válasza:
70%
Ha összeházasodtatok volna, más lenne a helyzet. Te is érzed belúl, hogy ez nem egy komoly kapcsolat, ezért hagytad megtörténni.
2022. nov. 9. 18:45
 19/24 anonim ***** válasza:
100%
15-ös, ismerek pár tisztességes embert az életben, egyik sem bizonygatja üvöltve, hogy ő mennyire tisztességes. Ellenben a becstelen, jellemtelen, vagy egyszerűen csak az erkölcsi szabályokat, ha saját magukról van szó, rugalmasan értelmező figurák... Na, ők éjjel-nappal.
2022. nov. 11. 01:23
 20/24 anonim ***** válasza:
66%

19-es!

Én ezzel csak azt akartam mondani, hogy itt mindenki az erkölcs nagyágyúja és olyan tiszta a lelke, mint születésük pillanatában a Tabula Rasa elv szerint.

Nem tudjuk mi volt előtte, nem ismerjük a párját milyen, nem tudunk a kérdezőről sem annyit, hogy érdemi véleményt alkossunk. Ennek ellenére mindenki itélkezik.

A pszichológia is azt mondja ilyen esetre, hogy egy megcsalást is meg kell beszélni, főleg ha van olyan intelligens a megcsalt személy, hogy erre hajlandó. Én biztos megkérdezném normál beszélgetés mellett, hogy miért tette? Mi állhatott mögötte? Esetleg van-e amit nem kapott meg tőlem és még az is lehet, hogy jelezte, de nem figyeltem stbstbstb.

Volt már erre példa életem során. Ezt tettem.

Aztán lehet dönteni, hogy megpróbálják ennek ellenére folytatni vagy sem. De ne ítélkezzünk már pár sor alapján pusztán a tett miatt.

Aki valaha tanult ilyet, vagy szakmája, az pontosan tudja, hogy az éhség, a szomj és a szex az emberben ösztönös. És igenis vannak olyan helyzetek, ahova "meggyengülten" érkezik bele valaki, akkor megtörténhet akkor is, ha nem kicsapongó.

Ez az én véleményem, tapasztalatom és elfogadom, ha más nem így gondolkozik.

De azt nekem ne mondja senki, hogy az itt kommentelők 90%-a a pedáns társ létében tetszeleg. Itt arc és ismerettség nélkül persze, hogy mindenk az erkölcs bajnoka.

Ja, és ebből senki ne arra következtessen, hogy én egyetértek a megcsalással, vagy én sportot űzök belőle, mert nem, sőt!

De ne álljunk már bele, meg r*bancozzunk le valakit egy kérdés miatt, ezer infó hiányában.

2022. nov. 11. 08:30
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!