Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tegyek ezzel a titokkal és a rohadt nagy bűntudattal?
Talán azért, mert gondolkoznod kell!
Már az is kérdéseket vet fel, hogy 8 év után miért csak a barátod, ha annyira minden rendben lenne eszedbe sem jutott bármit is csinálni, ráadásul, ha az jut eszedbe, hogy öngyilkos lenne, akkor annál a fiúnál biztosan komoly gondok vannak a toronyban. Lehet, hogy az életed egy nagy szarkupacra épül, és ez a sokadik, de látványos pofon, amit érdemes intő jelnek venned.
Bezzeg amikor csináltad nem utáltad magad. Azért van az agyad, hogy gondolkozz vele mielőtt hülyeségeket csinálsz. De neked is könnyebb utólag picsogni, mint gondolkozni. Ez a egyébként minden rendben van köztetek meg annyira unalmas már. Bár a kutya is jó dolgában veszik meg.
Legalább most rájöttél, hogy ez a valódi éned. Nem bírod a viszkető nemi szervedet kordában tartani.
Miért van az, hogy velem nem történnek meg ilyen véletlen balesetek részegen, mert már az ötlettől is bekapcsol a lelkiismeretem és hányingerem van?
Lehet azért, mert nem vagyok qrva, vagy nem tudom.
Ez a lelkiismeret dolog a megcsalóknál egy kamulelkiismeret. Gyakorlatilag csak a seggüket féltik, hogy utoléri őket a sorsuk és ki lesznek baszva. Nem azt bánják, hogy megalázták a másikat. Ha azt bánnák, már akkor beléjük nyilalt volna a rossz érzés, mikor odahajoltak a csókért vagy levetkőztek volna dugáshoz.
De 6 hónapja...?
Teszek valami rosszat.
Hazamegyek.
Ránézek.
Hazudok.
Lelkiismeret furdalásom van.
Eltelik 6 hónap...
jaj, mit tegyek a lelkifurdalással???? Mivan?
Miért csak a párod ? Nyolc év után miért nem jegyeztétek el egymást? Már pl ez is egy intő jel, hogy mégsem olyan jó a kapcsolatotok, mint gondolod.
Biztos, hogy volt valami oka a megcsalasnak.
Viszont hadd döntse el ő, hogy így is veled kívánja e leélni az életet.
Én elmondanám a helyedben, azt hagynám ki, hogy fel éve történt.
"Én elmondanám a helyedben, azt hagynám ki, hogy fel éve történt."
Ez milyen tanács? :DDDDD Légy őszinte! (de csak félig) :DDDDD
Zseniális!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!