Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit kezdjek ezzel a bűntudattal?
Nekem az esik le, hogy te csak azért mentél bele egy kapcsolatba, hogy elmondhasd magadról, hogy van barátod.
Miért is szívsz? Mert nincs melletted egy olyan ember, aki nem fogott meg? Na ne legyél már hülye, én a szerencsétlen jelzőt nem rá hanem rád használnám.
Majd jön valaki aki tetszeni fog és ennyi, nem kell itt világvégét kiáltani.
Már ne haragudj de én tapasztalat szerzés céljából nem adom össze magam egy cigánnyal. Azért ne keverd már a szezont a fazonnal.
Tapasztalatot biztos hogy szereztél, csak nem mindegy milyet, nem bűntudatot van, hanem érzed hogy hülyeséget csináltál.
A bűntudattal senkinek sem használsz és téged is csak gátol a továbblépésben. Ha hibát követtél el, tanulj belőle, de ne ragadj le benne. Legközelebb ismerd meg jobban a lehetséges barátjelölteket.
Én is kb. így jártam 15 évesen. Aztán 16 évesen is eljátszottam ugyanezt újra. Az ember néha téved még idősebben is, fiatalon, tapasztalatlanul meg pláne.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!