Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tegyek? Kezdjek új életet?
Figyelt kérdés
Lassan 5 éve vagyok a párommal 2 x szakított már velem de visszakönyörögte magát.Megígérte megváltozikMost nagyon rossz a helyzet, mert az családja ok nélkül nem szeret engem, az anyja nem akar mellé nőt. Soha nem áll ki mellettem, és a szüleit védi velem szemben.2013. aug. 6. 15:01
1/9 anonim válasza:
hagyd ott azt a fickót. soha nem leszel boldog mellette
2/9 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszod!3x fogom átélni ugyanezt az érzést.De ha maradok sosem leszek boldog igazad van
2013. aug. 6. 15:04
3/9 anonim válasza:
"az anyja nem akar mellé nőt" hány évesek vagytok? ez egy nagyon érdekes helyzet, ilyenről még nem is hallottam. Szerintem hagyd ott, nem leszel boldog vele.
4/9 A kérdező kommentje:
elég nevetséges, de ő 34 éves én 30. Az előző párját is elüldözték pedig ott még gyerek is volt.
2013. aug. 6. 15:06
6/9 anonim válasza:
ha a családja nem fogad el, akkor halott az ügy
7/9 anonim válasza:
https://www.youtube.com/watch?v=WA4iX5D9Z64 Te vagy az Taylor? :O
8/9 anonim válasza:
Azért 34 évesen már csak el tudja dönteni hogy mit akar ha anyuci beleszól igenis rendezze le mert nem anyuci éli a pici fia életét ha nem képes ezt megtenni és kiállni érted akkor semmi értele ha most nem vagy boldog később se leszel az mert megváltozni nem nagyon fog szerintem a helyzet.
9/9 A kérdező kommentje:
Nem is az érdekel, hogy a családja nem szeret , csak fogadna el, és a párom állna mellém.Olyanokba köt bele az anyja,hogy utálja a sváb falut ahol az én családom él.Én persze erre megvédtem magamat.És ebből van a veszekedés
2013. aug. 6. 15:10
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!