Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan kezdjek új életet?
Figyelt kérdés
Elhagyott a párom. Reménykedem valahol,hogy lesz folytatás, de beleőrülök a várakozásba. 1 hete nem tudok róla semmit és nem merek sem jobbra sem balra lépni, mindig keresem őt mindenhol...
Nincs kedvem sehova menni és a munkán kívül nem is nagyon megyek...
Segítsetek kérlek, mert begolyózok.:(
2010. máj. 12. 09:54
1/17 nielindi válasza:
tölts minél több idö emberek között. járj el a barátaiddal mindenfelé. ilyenkor az a legrosszabb, ha otthon ülsz arra várva, h hátha jelentkezik, és agyalsz egyfolytában.
23/L
2/17 anonim válasza:
nagyon rossz lehet,ha szeretted őt szívből,nem tudok sajnos erre érdemit válaszolni,mert nem volt még hosszabb kapcsolatom,de remélem a fájdalmad elmúlik és fel a fejjel:)!
3/17 A kérdező kommentje:
Sajnos így van tudom, próbáltam, de akkor is csak ő járt a fejemben....:( Próbáltam visszatérni a régi életemhez, de valahogy nem megy.
2010. máj. 12. 09:57
4/17 anonim válasza:
nem tudom hány éves lehetsz,de ha az idősebb korosztályba tartozol akkor az sajnos még nehezebb.
5/17 A kérdező kommentje:
24 éves vagyok és a párom számomra minden szempontból megfelelt. Túl voltam már egy két csalódáson, de amiket most érzek sosem volt...úgy szakítottunk, hogy szerettük egymást.:(
2010. máj. 12. 10:02
6/17 anonim válasza:
és miért kellett ha szerettétek egymást oda-vissza,valami negatív esemény játszott közre?
7/17 A kérdező kommentje:
Negatív események+család és barátok. Mindenki kavart a családját választotta..én meg nem tudok túllépni..
2010. máj. 12. 10:06
8/17 anonim válasza:
az a legrosszabb amikor a külső tényezők döntenek:(vígasztalnálak,de sajnos itt a szerelmeden múlik a vígasz:(
9/17 tetro válasza:
ökörség. sosem döntenek külső tényezők. ha két ember igazán szereti egymást, akkor aztán mondhat bárki bármit, amiatt biztos nem válnak el egymástól...
10/17 A kérdező kommentje:
Én is így gondoltam/gondolom ezért reménykedem valahol a folytatásban...a család elég nagy tényező sajnos, meg a barátok is. Választania kellett és ő a családot választotta...lehet igazad van utolsó és nem is szeretett túlságosan...:(
2010. máj. 12. 11:32
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!