Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Mit kezdjek vele? Nem hagy az...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit kezdjek vele? Nem hagy az exem

Figyelt kérdés
Az exemmel kb 1 hónapja szakítottam ,de nem tudom mit csináljak vele. Alapból próbál kedves lenni, azt mondja, hogy ö meg akarja tartani a barátságunkat. De ha tud valamit,ami nekem rosszul eshet azt az orrom alá dörgöli. Bunkó megjegyzéseket tesz a külsőmre és hasonlók.azt mondja ,hogy engem ha ő nem véd meg ki fognak csinálni (új suliba megyek) stb . Közben pedig próbál elhívni bulizni ,ide-oda de mindig visszautasítom mivel én már nem szeretnék tőle semmit. Nekem ezek nagyon rosszul tudnak esni , mit csináljak hogy befejezze ? Hogyan adhatnám vissza ,hogy ne érezze magát ennyire nyeregbe ?Miért csinálhatja vajon? Már nagyon zavar, hogy lehet valaki ekkora bunkó?
2013. aug. 4. 23:42
 1/7 anonim ***** válasza:
bosszúból csinálja, töröld és tiltsd mindenhonnan, telón se beszéljetek, ne reagálj az sms-eire... amúgy meg ez már beteges amit csinál.
2013. aug. 4. 23:45
 2/7 anonim ***** válasza:

Egyszerű: Fogod magad, letiltod innen-onnan, úgy, hogy hívni se tudjon, és írni se. Megmondod neki, hogy neked ennyi elég volt, hallani sem akarsz róla többet, és ha egy suliban vagytok, akkor nemes egyszerűséggel elkerülöd.

Elsősorban nincsen igaza, hogy kicsinálnának téged nélküle, mert hát miért csinálnának ki? Maximum szeretné azt hinni magáról, hogy ekkora nagy király. De ha folyamatosan mondod, hogy te letojod, akkor előbb-utóbb te fogsz irányítani, illetve megszabadulsz tőle. De akkor tojd is le!

2013. aug. 4. 23:47
 3/7 anonim ***** válasza:

szerintem is koptasd le

biztos fog jönni az ez szemétség duma, de ha nem reagálsz megunja és békén hagy előbb-utóbb

2013. aug. 4. 23:47
 4/7 A kérdező kommentje:
Ha ez alapján azt mondod hogy beteges, el sem tudom képzelni mit mondanál rá ha tudnád miket csinál . És arra hogy megszakítok vele minden kapcsolatot: arra én is gondoltam , csak attól tartok hogy akkor suliba nem fog hagyni (ezt még ö mondta )
2013. aug. 4. 23:48
 5/7 anonim ***** válasza:
Hogy nem fog hagyni? :D hát menjen el a f**zba ^^ Tényleg fenyegetőzik? Sürgősen koptasd le minél hamarabb, mert ez már tényleg beteges...
2013. aug. 5. 00:32
 6/7 anonim ***** válasza:

Hirtelen megijedtem, hogy az én exem panaszkodik itt :)

De én ilyeneket nem csinálok. Igaz, hogy irogatok neki de én pont, hogy mindig dícsérem és sose fikázom. Ugyhogy ez őt nem zavarja, végülis mi is barátsággal váltunk el. Az exed rossz utat választott mert ezzel pont a kívánttal ellenkező hatást éri el. Mondd meg neki, hogy ha meg akarja tartani a baráti viszonyt sürgősen hagyja abba amit csinál. Mondd, meg neki, hogy nem akarsz már tőle semmit és csak magát fárasztja azzal, hogy neked irogat. Ha azt mondod van más az is jó stratégia lehet. De ha ilyen nagylegény akkor inkább ne hátha meg akarja verni. Az a legegyszerübb ha letiltod mindenhonnan ahogy már mondták. De előtte ird le neki szépen, kedvesen világosan hogy mi van nehogy azt terjessze utána a hátad mögött milyen gerinctelen vagy. Ha kapásból letiltod ez lesz.

2013. aug. 5. 08:15
 7/7 A kérdező kommentje:
Köszi mindenkinek a válaszokat:), le fogom koptatni .Remélem ezek után felfogja.
2013. aug. 5. 23:41

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!