Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit kezdjek vele? Nem hagy az exem
Egyszerű: Fogod magad, letiltod innen-onnan, úgy, hogy hívni se tudjon, és írni se. Megmondod neki, hogy neked ennyi elég volt, hallani sem akarsz róla többet, és ha egy suliban vagytok, akkor nemes egyszerűséggel elkerülöd.
Elsősorban nincsen igaza, hogy kicsinálnának téged nélküle, mert hát miért csinálnának ki? Maximum szeretné azt hinni magáról, hogy ekkora nagy király. De ha folyamatosan mondod, hogy te letojod, akkor előbb-utóbb te fogsz irányítani, illetve megszabadulsz tőle. De akkor tojd is le!
szerintem is koptasd le
biztos fog jönni az ez szemétség duma, de ha nem reagálsz megunja és békén hagy előbb-utóbb
Hirtelen megijedtem, hogy az én exem panaszkodik itt :)
De én ilyeneket nem csinálok. Igaz, hogy irogatok neki de én pont, hogy mindig dícsérem és sose fikázom. Ugyhogy ez őt nem zavarja, végülis mi is barátsággal váltunk el. Az exed rossz utat választott mert ezzel pont a kívánttal ellenkező hatást éri el. Mondd meg neki, hogy ha meg akarja tartani a baráti viszonyt sürgősen hagyja abba amit csinál. Mondd, meg neki, hogy nem akarsz már tőle semmit és csak magát fárasztja azzal, hogy neked irogat. Ha azt mondod van más az is jó stratégia lehet. De ha ilyen nagylegény akkor inkább ne hátha meg akarja verni. Az a legegyszerübb ha letiltod mindenhonnan ahogy már mondták. De előtte ird le neki szépen, kedvesen világosan hogy mi van nehogy azt terjessze utána a hátad mögött milyen gerinctelen vagy. Ha kapásból letiltod ez lesz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!