Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A párom nem akar munkát keresni, mit kezdjek vele?

Figyelt kérdés
Illetve én keresek neki állásajánlatokat, neki csak el kéne küldenie az önéletrajzát+amit kérnek, de erre se hajlandó. Szeretne gyereket, de megmondtam neki, hogy addig nem lesz, amíg nincs fix munkája, de ez se segít. Viszont, ha csak azért vállal munkát, mert én akarom, de ő nem, annak az lesz a vége, hogy rövid időn belül kirúgják (szerintem), ami elveszi a maradék "lelkesedését".
2013. máj. 13. 12:14
1 2
 1/20 anonim ***** válasza:
hagyd el ez már ugyse fog megváltozni!
2013. máj. 13. 12:16
 2/20 anonim ***** válasza:

"hagyd el ez már ugyse fog megváltozni!"

dettó....

2013. máj. 13. 12:18
 3/20 anonim ***** válasza:
Senki nem akar munkát keresni, csak a legtöbbünkben van annyi hajlam az önállóságra hogy ezt megtesszük. Úgy tűnik hogy ez a te barátodból valahogy kimaradt.
2013. máj. 13. 12:19
 4/20 anonim ***** válasza:
Hát,én se találok,pedig akarok...Szóval nem biztos,hogy rajta múlik.
2013. máj. 13. 12:26
 5/20 anonim ***** válasza:

Azt várja hogy eltartsd? Az hogy nem talál munkát oké. De hogy nem is keres ez számomra felfoghatatlan. Mihez akar kezdeni az életben munka és pénz nélkül? Esetleg a szüleire támaszkodik? Én se akarok dolgozni nem is álom melót végzek de muszáj! Pénz kell a továbblépéshez tanfolyamokhoz jogsikhoz mindenhez az életben.

23/F

2013. máj. 13. 12:28
 6/20 anonim ***** válasza:

Dobd ki a fenébe, nem neked kell megváltoztatni!

Normális férfinek eleve sértené a büszkeségét, hogy eltartsák.

2013. máj. 13. 12:46
 7/20 xyu ***** válasza:

Szia!

Adj neki egy kis időt 1 hetet körülbelül és addig "nyaggasd" hogy ez nem lesz jó és munkát kell keresnie mert nem tudja se magát se a gyereket eltartani ha lesz. Hogyha pedig nem hajlandó változtatni akkor szakíts vele mert nem tarthatod el te( ha együtt éltek ha nem akkor nem). Értesd meg vele hogyha gyereket akar akkor fix munka kell neki mert te egyedül nem fogod bírni hogy vigyáznod kell rá és még dolgoznod is ami szinte lehetetlen...

2013. máj. 13. 12:49
 8/20 anonim ***** válasza:

A barátod egy ingyenélő sz@rházi. Dobd ki és keress magadnak egy normális srácot. Ha ezzel a férfival maradsz, akkor tönkreteszed az életed. Most fiatal, elvileg most van ereje teljében, és már most lusta dolgozni? Mi lesz tíz-húsz év múlva.

Te egy ilyen alaknak gyereket tudnál szülni? Drága hölgyek, hol van ilyenkor az eszetek?

2013. máj. 13. 12:56
 9/20 anonim ***** válasza:
erről van szó..
2013. máj. 13. 12:57
 10/20 anonim ***** válasza:

" Drága hölgyek, hol van ilyenkor az eszetek?"

Gondolom 19 vagy még nagyobb a bránere és "arca delon, teste Sztelón"

2013. máj. 13. 12:58
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!